Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Thu. Oct 17th, 2019

Dani Carvajal va reveni pe teren: recuperarea decurge bine!

Pericolul a trecut! Cel putin asta sustine cotidianul AS in cazul lui Daniel Carvajal, fundasul dreapta al echipei blanco, depistat cu un virus la pericard.

Cu toate acestea, medicii clubului blanco sunt atenti in ceea ce priveste revenirea pe teren a spaniolului, urmand a-l proteja in perioada urmatoare. Carvajal nu se antreneaza din data de 30 septembrie, atunci cand clubul a fost anuntat ca fotbalistul sufera de “un procesor viral al pericardului”. Miopericardita este o inflamatie care apare in general la tineri si are legatura cu o posibila infectia virala. Problema este ca, odata depistat virusul, nu se recomanda efortul imediat pentru a nu trece in pericardita constrictiva.

De aceeasi afectiune a suferit si fostul fundas blanco, Aitor Karanka, la varsta de 24 de ani, care a fost tratat de cardiologul Jorge Ros Jellici. Carvajal ar putea reveni in scurt timp pe teren.