Dani Ceballos despre situatia sa de la Real Madrid

Dani Ceballos

Dani Ceballos a vorbit pentru Deportes Cuatro despre situatia sa de la Real Madrid. Dorit cu insistenta de AS Roma si FC Liverpool, internationalul spaniol ar putea parasi in vara Real Madrid, sub forma de imprumut. Atitudinea spaniolului este insa una diferita. Iata cele mai importante declaratii facute de Ceballos la Cuatro:

Situatia de la Real Madrid: “Sincer, speram sa joc mai mult, asta e cert. Intentia mea este insa sa continui sa muncesc, sa scot maximum din mine, pentru ca atunci cand antrenorul imi solicita serviciile si imi da sansa sa joc, sa demonstrez de ce am fost adus la Real Madrid”

Oglinda sa este Marco Asensio: “Marco a facut acelasi lucru, a luptat si pe baza muncii sale au venit golurile, pasele de gol. Asa si-a castigat titularizarea. Stiu ca asta se asteapta si de la mine”

Cele 30 de secunde de la Leganes: “A fost un moment dureros, nu e usor sa intri doar pentru 30 de secunde intr-un meci, indiferent la ce nivel esti. Ajungi acasa … e totul schimbat. Totusi, cred ca sunt multi fotbalisti pe lumea asta care ar da orice pentru 30 de secunde la Real Madrid”

Ce i-a zis Zidane dupa acel eveniment: “La urmatorul antrenament, Zidane si-a cerut scuze. Totul s-a solutionat imediat”

Contactele cu Betis si Quique Setien: “De sarbatori sincer, am avut discutii cu el, insa ideea mea a fost una singura si clara: sa raman la Real Madrid”

Posibilitatea unui imprumut in vara: “De aici pana in vara se pot schimba multe lucruri. Am contract cu Real Madrid si nimeni de pe lumea asta nu-mi va putea lua speranta”

Considerat unul dintre cei mai talentati jucatori spanioli, Ceballos a fost disputat in vara de Real Madrid, Liverpool si FC Barcelona. Madrilenii au castigat lupta, dar Ceballos n-a reusit pana acum sa se impuna in preferintele lui Zidane. Pana in acest moment al sezonului, Dani a evoluat doar 715 minute impartite in 19 partide. Ceballos a bifat 9 meciuri in La Liga si a marcat doua goluri, alte 9 meciuri disputandu-le in Copa del Rey si Uefa Champions League. In Supercupa, Ceballos a bifat doar 10 minute. 16.5 milioane de euro a platit Real Madrid pentru transferul sau. OKDiario sustine ca Roma este dispusa chiar sa plateasca 26.5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv in vara, insa Madridul nu pare interesata decat de un eventual imprumut. Conform italienilor si Inter Milano s-ar afla pe lista echipelor interesate de Dani Ceballos.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap