Datele care confirma ca Gareth Bale traverseaza un moment bun

Bale

Galezul se afla intr-o forma buna, iar presa spaniola scrie ca 8 din ultimele sale 11 suturi la poarta s-au terminat cu gol.

Pentru Bale, noul sezon aduce o schimbare majora. Fotbalistul galez trebuie sa preia de la Cristiano Ronaldo rolul de epicentru al ofensivei madrilene.

Gareth are acum sansa de a deveni numarul 1 in ofensiva blanco, dupa ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus Torino. Si, pentru moment, pare sa se bucure de sansa primita si de increderea clubului, a antrenorului si a colegilor sai.

Faptul ca Bale traverseaza o perioada buna o confirma si El Espanol, care scrie ca 8 din ultimele sale 11 suturi la poarta s-au terminat cu gol. Din aceste ultime 8 goluri, se remarca executia superba de pe Camp Nou cand galezul a marcat in poarta Barcelonei, dar si cele doua goluri importante marcate in finala de la Kiev.

In perioada de pregatire, Bale a fost cel mai bun jucator al lui Lopetegui, galezul marcand in amicalele cu Juventus, Roma si Milan. In Supercupa Europei, Gareth Bale a pasa o data decisiv pentru Karim Benzema, iar in amicalul cu Roma a reusit un super assist pentru Marco Asensio.

Despre autor

Tags: , ,

karmen

karmen

Soy madridista y el día que el Madrid pierde, al día siguiente llevo la camiseta con todo mi orgullo. Yo no me escondo, ahí estoy, en las buenas y en las malas, siempre por ti. #HalaMadrid #MadriDay

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap