David Alaba a semnat cu Real Madrid și a trecut vizita medicală

Fundașul David Alaba (28 de ani) care și-a încheiat contractul cu Bayern Munchen a semnat cu Real Madrid, conform cotidianului Marca, un contract pe 4 ani pe un salariu anual în jur de 11 milioane de Euro pe an. Fiind în ultimele 6 luni de contract, jucătorul a fost liber să negocieze cu orice echipă a dorit, visul său fiind se pare să joace în Spania pentru clubul nostru.

Valoarea lui de piață fiind de 65 de milioane de Euro și venind la cost 0, Alaba a fost dorit de multe cluburi mari din Europa ( Manchester City, PSG, Liverpool sau Chelsea) care au oferit și salarii mai mari dar dorința jucătorului se pare că a primat. Clubul nostru s-a mișcat cel mai repede și puterea de seducție a celei mai bune echipe din Champions League a tuturor timpurilor se pare că a fost decisivă.

Crescut de Bayern de la juniori și cu o scurtă experiență de 6 luni la Hoffenheim în 2011, Alaba a câștigat tot ce se putea la Bayern iar faptul că nu a primit creșterea de salariu dorită, privită de jucător ca o lipsă de apreciere, a făcut ca acesta să refuze 3 oferte consecutive de prelungire făcute de germani.

Fundaș stânga la bază, Alaba a jucat mai mult central în ultima perioadă și vine să acopere o poziție unde Sergio Ramos ( 35 de ani ) nu a semnat prelungirea încă, Rafa Varane are evoluții oscilante, Nacho a făcut deja 31 de ani și nu se știe dacă mai rămâne iar Militao pentru care s-au plătit 50 de milioane de Eur nu a dat randament. Poate fi o soluție foarte bună și pentru partea stângă unde Marcelo se află într-un declin vizibil. De asemenea avem în sfârșit un jucător care bate foarte bine loviturile libere, un lucru care lipsește echipei noastre de când a plecat Cristiano Ronaldo. Fiind la apogeul cariere sale și având o viteză foarte bună, Alaba este un transfer foarte bun pentru vara 2021.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap