David de Gea la Real Madrid pentru 25 de milioane de euro

David de Gea se poate considera deja noul portar de la Real Madrid. Spaniolul care figureaza inca pe statele de plata de la Manchester si-a dat acordul pentru a imbraca din vara acestui an tricoul gruparii blanco.

In cursul zilei de marti, agentul fotbalistului, portughezul Jorge Mendes si presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez au avut o intalnire privata in care subiectul discutiei a fost David de Gea. Asa cum realmadrid.com.ro v-a anuntat inca din luna octombrie a anului trecut, David de Gea este prioritatea numarul 1 a presedintelui Perez pentru vara acestui an. Dupa intalnirea de marti, De Gea s-a apropiat decisiv de Santiago Bernabeu, dupa ce si-a dat acordul pentru a se transfera la Real Madrid. Portarul va primi un salariu mult mai mic decat ar fi primit daca ar fi continuat pe Old Trafford si din informatiile noastre la sfarsitul acestei saptamani Mendes va negocia ultimele detalii ale intelegerii dintre De Gea si Real Madrid. Aceste detalii presupun discutii in privinta drepturilor de imagine ale fotbalistului, care au urma sa castige 5 milioane de euro pe sezon la Madrid fara bonusurile oferite de aceste drepturi.

Intre timp, discutiile dintre Real Madrid si Manchester United s-au incheiat conform informatiilor noastre. Gruparea blanco va plati 25 de milioane de euro plus variabile pana la 30 de milioane pentru cel mai bun portar al sezonului trecut din Premier League. Daca lucrurile decurg normal in acest final de saptamana, David de Gea ar putea fi prezentat oficial in decurs de zece zile.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap