De la lume adunate. UPDATE – Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid!

Salutare, tuturor !

Noi am observat ca exista o dorinta de a comunica cu ceilalti fani Real Madrid si ne bucura acest lucru, speram sa devenim o comunitate din ce in ce mai mare si mai stransa, in acelasi timp.

De obicei, aceasta comunicare se face prin comment-uri la diferite articole, chiar daca subiectele abordate nu au legatura cu articolul, neaparat. Cum intre 2 articole mai exista si cate o pauza de cateva zile, speram sa nu fie foarte dese aceste situatii :), se mai intampla ca rubrica de comentarii sa contina sute de mesaje, din care putine sa aiba legatura cu articolul.

Asa ca ne-am propus sa punem un articol la “pinned” pe acest site, il intitulam “de la lume adunate” si va incurajam pe toti sa il folositi cu incredere de fiecare data cand aveti ceva de spus grupului. Aici intra vesti legate de jucatorii nostri si activitatea lor la nationala, alte echipe si ce mai fac ele in campionatele lor, antrenori ce va plac sau nu va plac, sotiile si iubitele jucatorilor 🙂 , in principiu cam tot ce doriti sa impartasiti cu noi, si o faceati pana acum la articolele “de zi” 🙂

O sa incercam si noi sa facem cate un update, din cand in cand, atunci cand gasim ceva ce credem ca merita impartasit, mai ales legat de jucatori (fosti, actuali sau viitori) ai nostri.

In acest mod vom putea sa aflam cu totii ce s-a mai intamplat demn de a fi cunoscut de comunitatea noastra, si in acelasi timp vom putea sa va raspundem eventualelor intrebari ce pot fi adresate in comment-urile la articolele de zi, caci daca toate celelalte comment-uri ar veni aici, atunci am putea sa vedem mai usor intrebarile voastre. Sau nu doar intrebarile, ci si semnalarile ca mai scriem cate o nazdravanie, ca ni se mai intampla.

Distractie placuta ! 🙂

Despre autor

sanbk2002

sanbk2002

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap