Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Thu. Oct 17th, 2019

Deplasare Real Madrid – Schalke, 10 martie 2015

O parte dintre colegii nostri au hotarat sa faca deplasarea la partida de Champions League, Real Madrid – Schalke 04 Gelserkichen, partida care se va disputa marti, 10 marie de la ora 21:45 pe Estadio Santiago Bernabeu. In incercarea de a-i ajuta, Realmadrid.com.ro propune spre dezbatere cateva site-uri pe care se pot gasi bilete pentru aceasta partida. Oricare dintre voi, care are experienta in astfel de deplasari sau care si-a procurat bilete de pe aceste website-uri, este rugat sa isi exprime parerea cu privire la seriozitatea urmatoarelor adrese:

www.entradasmadrid.com

www.viagogo.com

www.sportevents365.ro

www.guaranteetickets.com

De asemenea, avem rugamintea, daca v-ati deplasat prin intermediul altor website-uri (in afara site-ului oficial) sau prin alte modalitati, sa va exprimati cu privire la acestea. Cei interesati sa faca deplasarea pot comunica si prin intermediul acestui articol. Juntos Ganamos Siempre!