Despre omul care m-a facut sa simt ceea ce simt pentru Real Madrid

Cu el am inceput aventura mea cu Real Madrid. El m-a facut sa iubesc acest joc si el m-a facut sa incerc sa-l inteleg mult mai bine. El m-a indrumat spre Real Madrid, iar acum sper ca el sa indrume acest Real Madrid inapoi spre mine, sa simt meciurile cu aceeasi pasiune pe care o simteam acum 3-4-5 ani.

Zidane la Real Madrid
Zidane la Real Madrid

Real Madrid este intr-o adevarata criza de timp. Din spate vine o FC Barcelona mai infometata ca niciodata, pentru ca simte ca suntem raniti si poate sa profite si sa ajunga la maretia Realului din Madrid. Am avut incredere in Rafael Benitez si l-am sustinut de la inceput pentru ca e un madridista convins si nu a venit sa-si faca un nume. Rafa a venit sa-si traiasca cel mai mare vis al sau si pentru asta l-am respectat foarte mult.

Acum a inceput un nou capitol, un capitol in care parca simt ca regasirea e aproape si am o incredere uriasa  in Zinedine Zidane pentru ca stie ce inseamna Real Madrid. La fel de important mi se pare faptul ca Zinedine cunoaste foarte bine vestiarul si jucatorii, dupa anul in care a activat ca secund al lui Carlo Ancelotti, an care a culminat cu victoria de la Lisabona si castigarea La Decima.

Sunt convins ca si jucatorii il vor asculta pentru ca multi dintre ei au crescut (la fel ca si mine) savurandu-i fotbalul ridicat la nivel de arta. Cu siguranta acestor baieti li se pare extraordinar sa-l aiba alaturi si sa invete de la idolul copilariei lor.

Asadar, parerea mea este ca avem un drum nou si frumos in fata, un drum in care cred ca putem regasi pacea in echipa, iar unii jucatori cred eu ca vor accepta sa taca, sa inghita si sa lupte pentru tricoul acesta sfant…pentru ca “la camiseta del Real Madrid se puede manchar de barro,sudor y hasta sangre, pero jamás de vergüneza!”

P.S: Salut decizia FIFA din ultimele 24 de ore si ma bucur ca o sa fim sanctionati pentru ca vom putea da continuitate unui proiect frumos si lung, fara prea mari modificari. 1,2,3 Hala Madrid y Allez Zizou!!!!

Despre autor

Tags: ,

Ghassan

Ghassan

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap