Dezbatere – fundaș stânga alături de Mendy pentru sezonul 2021 – 2022

Sperând că ați petrecut și încă petreceți cu bine aceste sărbători, am dori să aflăm părerea voastră despre cine ar trebui să-l însoțească pe Ferland Mendy, titularul actual incontestabil pe partea stângă a apărării noastre, ca dublură ( în luptă directă și echilibrată pentru titularizare ) în sezonul viitor.

În acest moment sunt 5 nume care apar cel mai des în aceste discuții, dintre care 3 au trecut pe la Real Madrid și au fost vânduți, cu clauză de răscumpărare pentru urmatorul sau următoarele sezoane.

Achraf Hakimi a plecat de la Real Madrid după 14 în care a fost sub contract cu formația din Capitala Spaniei. Fundașul lateral marocan a evoluat în ultimele două sezoane la Borussia Dortmund, sub formă de împrumut iar în această vară a fost vândut la Internationale Milano contra sumei de 40 de milioane de Eur. Fundașul lateral de 21 de ani( care poate juca atât stânga cât și dreapta ) are o clauză de răscumpărare în primii 2 ani.

Sergio Reguilón a semnat în toamnă cu Tottenham Hotspurs pentru o sumă cuprinsă între 35 și 40 de milioane de Eur, clubul nostru inserând și o clauză de răscumpărare de 45 de milioane de Eur, executabilă oricând în următorii 2 ani. După un an foarte bun la Sevilla, iată că Sergio continuă parcursul foarte bun și la Spurs, dovedindu-se un jucător matur la cei doar 23 de ani pe care-i are.

Theo Hernandez face un sezon minunat la AC Milan. Fundaşul stânga a fost transferat în iulie 2019 de la Real Madrid pentru 20 de milioane de euro şi a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea de pe San Siro. Îndepărtat inițial tocmai datorită concurenței cu Ferland Mendy, forma actuală a jucătorului și lipsa de minute a lui Marcelo i-ar putea oferi minutele dorite.

David Alaba a terminat contractul cu Bayern Munchen și va deveni liber la finalul anului. Suma de transfer fiind 0, salariul fotbalistului va trebui să fie consistent pentru a-l atrage la Real. Deși în ultima perioadă Alaba a jucat mai mult fundaș central, rămâne o bună opțiune și pentru partea stângă. La cei 29 de ani abia împliniți, David Alaba are și experiență și măcar încă 3 -4 ani de jucat la nivel înalt.

Nuno Mendes cu voia dumneavoastră ultimul pe listă, un fundaș lateral brazilian de 20 de ani, ce activează momentan la Sporting Lisabona și pe care ziarele italiene îl dau ca și transferat la Madrid. Clauza de reziliere este imensă ( 45 de milioane de Eur ) dar probabil Florentino va putea să ajungă la o înțelegere mai avantajoasă, mai ales în aceste vremuri.

Așadar, vă rugăm să ne spuneți care este favoritul vostru și care sunt celelalte opțiuni, eventual în ordinea în care ați dori să fie încercate negocierile.

Hala Madrid!

Despre autor

Radu Dranga

Radu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap