Diego Lopez va juca la AC Milan

Portarul Diego Lopez in varsta de 33 de ani s-a inteles cu AC Milan si va semna in urmatoarele oreĀ un contract cu fosta campioana a Europei. Dorit si de AS Monaco, Napoli sau FC Liverpool portarul spaniol a ales sa semneze cu echipa antrenata de Pippo Inzaghi si va incasa un salariu de 2.5 milioane de euro pe an. Totodata, Inzaghi l-a asigurat ca “daca isi va pastra nivelul de la Real Madrid, va fi numarul 1 pentru multi ani pe San Siro”.

Pentru Real Madrid, exista varianta imprumutului cu optiune de cumparare definitiva din vara (salariu platit integral de milanezi) sau posibilitatea de a-l transferat definitiv inca din vara acestui an. Cel mai probabil, italienii doresc sa-l achizitioneze pentru urmatorii patru ani pe Lopez, astfel ca se discuta in aceste ore varianta transferului. Acesta va fi efectuat fie pentru o suma modica fie dupa ce Real Madrid si Diego Lopez vor rezilia de comun acord angajamentul care-i leaga. Daca nu va aparea nicio schimbare de ultim moment, Diego va evolua din sezonul viitor pe San Siro. Transferul s-ar putea confirma in urmatoarele 48 de ore.

Al treilea portar al lui Real Madrid pentru sezonul viitor va fi aproape sigur Fernando Pacheco, goalkeeperul Castillei urmand a purta pe tricou numarul 25, lasat liber de Diego Lopez.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap