Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Tue. Jan 21st, 2020

Eden Hazard spre Real Madrid: “Este timpul sa accept o noua provocare!”

Imediat dupa finala Europa League, belgianul Eden Hazard, declarat MVP-ul partidei a lamurit clar situatia sa.

 

Starul lui Chelsea si-a anuntat plecarea de pe Stamford Bridge la finalul unui meci in care a facut ce a vrut si a contribuit decisiv la castigarea trofeului de catre formatia sa: “Cred ca este un adio. Visul meu era sa joc in Premier League si am facut-o vreme de sapte ani. Este timpul pentru o noua provocare” a explicat Hazard, dupa Chelsea – Arsenal 4-1.

Cuvinte care par sa indice clar faptul ca Eden Hazard va pleca de la Chelsea, cel mai probabil cu destinatia Real Madrid la vedere. “Vom decide in cateva zile. Singurul meu obiectiv era sa castigam aceasta finala. Eu am luat deja decizia, iar acum astept ca cele doua cluburi sa se puna de acord. Am jucat pentru unul dintre cele mai mari cluburi din Anglia, asa ca este momentul sa incerc acum o noua provocare” a explicat Eden Hazard.