El Clasico 2014-2015: Sergio Ramos obiectiv indeplinit-andaluzul este titular diseara

Nu isi dorea sa-l piarda si nu il va pierde. Sergio Ramos, eroul de la Lisabona al madrilenilor va bifa astazi al 29-lea El Clasico din cariera sa. Andaluzul va fi titular in unsprezecele de start al lui Carlo Ancelotti, desi miercuri seara verdictul medicilor era unul negativ.

Vicecapitanul madrilenilor nu a fortat in partida de miercuri de pe Anfield, cu toate ca Real Madrid evolua intr-unul din meciurile cele mai importante ale finalului de an. Intentia fotbalistului nascut la Camas, dar si a staffului medical al echipei madrilene a fost ca Ramos sa fie apt 100% pentru duelul de astazi cu Barca. Si totul a iesit bine…

Ieri, Sergio s-a antrenat normal alaturi de colegii sai, iar titularizarea sa pentru duelul de astazi de pe Bernabeu a devenit o certitudine. Jucatorul cel mai eliminat din istoria duelurilor directe dintre cele doua formatii va asigura defensiva blanco alaturi de Pepe (cel mai probabil) si va bifa un nou duel istoric in compania celui mai mare rival al carierei sale: Barcelona.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap