El Clásico, episodul cu numărul 246!

Real Madrid a câștigat de 98 de ori, Barcelona de 95 de ori, iar în 52 de înfruntări, s-a terminat egal.
În La Liga au fost 183 de înfruntări, iar Realul a câștigat de 76 de ori, în timp ce Barcelona a câștigat de 72 de ori, iar 35 de meciuri s-au terminat la egalitate.

Între anii 1962-65, Realul reușea o serie de 7 victorii consecutive, cea mai lungă serie de victorii obținută de echipa noastră în confruntările directe cu Barcelona. În momentul de față, echipa noastră trece tot printr-o serie bună, cu 5 victorii consecutive și să sperăm că reușim să depășim borna atinsă între anii 1962-65. Ultima dată când am pierdut într-un El Clásico a fost acum 3 ani, cu Solari antrenor, iar de atunci avem 1 egal și 5 victorii consecutive.
De partea cealaltă, cea mai lungă serie de victorii pentru Barcelona este de 5 victorii între anii 2008-2010.

În campionat, lucrurile sunt cam clare, Realul este la 10 puncte de Sevilla, care este pe locul secund, iar Barcelona este pe locul 4, la 15 puncte distanță de noi , dar cu un joc in minus și la 2 puncte în fața celor de la Betis, echipa aflată pe locul 5 și care trage să prindă locul 4, ultimul loc de Champions League.
Diferența mare de puncte dintre noi, nu o să se vadă diseară și o să fie un meci foarte echilibrat și intens, în care ambele echipe o să de-a totul pe teren.
Vestea bună este că jucăm acasă, iar în acest sezon am pierdut un singur meci pe Santiago Bernabéu, cel cu Sheriff Tiraspol din Champions League și sper că o să rămână singura înfrângere pe teren propriu din acest sezon.
Rămâne de văzut ce 11 o să folosească Don Carlo diseară, având în vedere că Mendy și Benzema nu sunt refăcuți pentru meci .
Voi cu ce formulă de start ați începe și pe ce pronosticuri mergeți?

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap