EL CLASICO » Luka Modric: “Trebuie sa fim uniti! Vom da totul pentru a castiga!”

Luka Modric (Real Madrid)

Intr-un interviu acordat in aceasta saptamana, starul croat, Luka Modric, a analizat importanta partidei de campionat cu FC Barcelona, marele derby al campionatului spaniol de fotbal. Decarul merengue este convins ca atat el, cat si coechipierii sai, vor da totul pe teren pentru a obtine victoria in El Clasico.

Care crede Modric ca este elementul cheie in acest derby? Ne raspunde inca din debutul interviului acordat celor de la Codere Apuestas: “Unitatea! Este foarte important cum vom intra in meci si cum stim sa jucam ca echipa. Este vital sa fim uniti si la fel de important este sa nu le lasam spatii, pentru ca Barca are jucatori care ne pot pedepsi oricand, in orice moment”.

Fostul fotbalist de la Tottenham este deja obisnuit cu spiritul El Clasico si explica cum asteapta Real Madrid aceasta partida: “Cred ca suntem in acest moment intr-o forma buna. De asemenea suntem incantati ca avem posibilitatea sa jucam un astfel de meci inainte de Sarbatori. Suntem pregatiti si dispusi sa facem un efort extraordinar pentru a castiga acest joc. Sper sa castigam si sa ne apropiem de ei in clasament!”.

Si totusi, meciul cu FC Barcelona este doar un meci in plus in campionat, chiar daca este aureolat de o rivalitate istorica. Dar, care este obiectivul sezonului pentru Lukita: “Vom incerca sa remontam acest sezon. Dincolo de Uefa Champions League, dincolo de Cupa Spaniei, nu ne-am spus inca ultimul cuvant in campionat!”.

Modric pare infometat de performanta. Vrea sa castige si mai multe trofee cu Real Madrid si confirma acest aspect si in acest interviu: “Pentru mine nu e dificil sa castig. Caracterul meu este de asa natura, imi doresc sa castig totul. Imi doresc sa castig din ce in ce mai multe trofee. Chiar daca in cariera mea sunt multumit cu ceea ce am castigat, intotdeauna imi doresc mai mult de la ea! Atat timp cat voi juca fotbal, vreau sa castig trofee” anunta “minunea blonda de la Madrid”.

Care a fost cel mai frumos moment trait de Luka Modric la Real Madrid: “Am asteptat enorm La Decima si raman cu acel moment. Cu toate acestea, toate trofeele cucerite la Real sunt de neuitat pentru mine, sunt momente unice. ” a explicat probabil, cel mai bun mijlocas din lume in ultimii trei ani de zile.

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap