Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Thu. Oct 17th, 2019
Alvaro Odriozola

El Desmarque: Odriozola spre Real Madrid

Tinand cont de situatia incerta a lui Daniel Carvajal, dar si de evolutiile excelente ale lui Alvaro Odriozola, Real Madrid ia in calcul transferul fundasului dreapta de 21 de ani de la Real Sociedad.

Acesta are o clauza de reziliere a contractului cu gruparea basca de 40 de milioane de euro, o suma pe care cluburile din Anglia o pregatesc deja pentru vara viitoare. Odriozola este deja pe lista de achizitii a lui Manchester United si a fost in atentia Barcelonei in aceasta vara, club care a considerat insa ca lateralul dreapta nu merita momentan aceasta suma.

Fortata de imprejurari, dar si de randamentul excelent al lui Odriozola (cel mai bun fundas dreapta din La Liga dupa primele etape, conform notelor El Mundo si Marca), gruparea blanco ar fi demarat deja negocierile cu oficialii clubului de pe Anoeta. Informatia vine de la cei de la El Desmarque, publicatie care noteaza ca Madridul vrea sa negocieze suma de transfer pentru a nu plati direct clauza fotbalistului de 21 de ani.

In alta ordine de idei, situatia lui Daniel Carvajal ramane incerta. Actualul lateral dreapta merengue nu a facut nicio declaratie oficiala precum nici clubul nu a lansat momentan vreun comunicat official de presa.