EXCLUSIV: Zidane intre posibilii succesori ai lui Antonio Conte

Proaspat numit antrenor al Castillei, Zinedine Zidane ar putea pleca de la echipa secunda a clubului madrilen fara a sta vreodata pe banca tehnica. Francezul este conform unor informatii de ultima ora primite de site-ul nostru pe lista posibililor succesori ai lui Antonio Conte la Juventus Torino. Italianul a demisionat aseara din functie din cauza faptului ca oficialii torinezi nu si-au onorat promisiunea de a-i aduce jucatorii doriti, dar si pentru cazul Vidal, jucator care ar putea parasi Italia pentru a semna cu Manchester United.

In acest context, Zidane apare drept un posibil succesor al lui Conte, cu toate ca favorit este Roberto Mancini. Si fostul tehnician de la Milan, Massimilano Allgeri are sanse sa preia gruparea italiana, insa atat Mancini cat si Allegri sunt si pe lista Federatiei Italiene de Fotbal pentru postul de selectioner. Deocamdata, din informatiile noastre, niciun oficial al Juventus nu a purtat vreo discutie cu Real Madrid pentru “transferul” lui Zinedine Zidane pe banca bianconerrilor.

In acelasi timp, transferul lui Alvaro Morata la Juventus pare sa fi intrat in impas. Canteranul era dorit exclusiv la Juve de Antonio Conte, iar parafarea mutarii trebuia sa se faca duminica. Cum Antonio Conte a parasit campioana Italiei, exista sanse ca Morata sa nu mai ajunga la Torino, cu toate ca oameni importanti din conducerea juventinilor si-au dat acceptul fata de Florentino Perez pentru acest transfer.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap