Fabio Coentrao se antreneaza exemplar si isi asteapta sansa la Real Madrid

Fabio Coentrao s-a transformat. Portughezul pare sa aprecieze maxim sansa acordata de Zinedine Zidane in aceasta vara si se pregateste exemplar pentru noul sezon. Fundasul stanga este unul dintre jucatorii care petrece cele mai multe ore la Valdebebas in aceasta perioada: munceste in sala de gimnastica suplimentar, o face pe gazon alaturi de colegii sai, apoi se retrage la fizioterapie sub indrumarea lui Antonio Pintus. Ziua lui Coentrao se termina cu alergari usoare, piscina si recuperare. Apoi, Fabio Coentrao o ia de la capat. Pentru portughez, antrenamentul in aceasta perioada nu dureaza doua ore ci mai bine de 9, cu tot ceea ce inseamna pregatire si recuperare.

Determinarea sa a fost apreciata nu doar de catre antrenorul Zinedine Zidane ci si de coechipierii sai. Tehnicianul francez in schimb si-a impus ca recuperarea lui Fabio Coentrao sa devina un pariu personal, iar francezul se ocupa zilnic de acest aspect. Discuta mult cu Fabio si merge cu incredere pe mana noului sau colaborator, Antonio Pintus, in tot ceea ce priveste recuperarea portughezului. Primele vesti bune apar in aceasta perioada: dincolo de implicarea extraordinara a elevului sau, mana lui Pintus se simte! Coentrao ar putea reveni mai repede pe gazon decat se preconiza initial, in ciuda accidentarii sale grave.

Zidane a insistat pentru “repatrierea” lui Fabio Coentrao, intrucat considera ca recuperat complet, portughezul poate fi o amenintare pentru Marcelo. “I-a transmis personal acest aspect in multe discutii private” anunta si MARCA, iar portughezul s-a pus pe treaba. Si-a recuperat inclusiv zambetul odata ce l-a reintalnit pe bunul sau prieten, Cristiano Ronaldo. In acelasi timp insa este constient ca pentru el, acest sezon este ultima sansa de a performa la nivel inalt. Zidane l-a amenintat deja: “Nu muncesti asa cum o cer eu, nu vei primi oportunitati de a juca. Daca o faci, poti deveni unul dintre cei mai buni laterali din lume”. De aici incolo, are cuvantul Fabio. Fotbalist de Real Madrid!

Despre autor

Tags: ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap