Florentino Perez a castigat procesul intentat cotidianului AS

Florentino Perez a castigat procesul intentat economistului Jose Maria Gay de Liebana, jurnalistului Alfredo Relano si cotidianului AS pentru atentat impotriva dreptului la onoare si al vietii private si de familie precum si pentru imaginea presedintelui clubului Real Madrid. Inculpatii au fost condamnati la plata in solitar a sumei de 6000 de euro ca daune morale! In plus inculpatii vor trebui sa publice in editiile tiparite si online in care a aparut respectivul interviu decizia instantei. Mediile in care va fi publicata sentinta sunt: AS, EL PAIS, EL Mundo si La Vanguardia.

Pe 25 septembrie 2014, AS realiza un interviu cu economistul Jose Maria Gay de Liebana legat de situatia economica a fotbalului spaniol. Printre altele, Liebana a raspuns astfel la urmatoarele intrebari:

-Avea Madridul nevoie sa-l vanda pe Di Maria pentru a-l cumpara pe James?
Daaa. Fideo este un super jucator, dar au fost alte interese la mijloc. Cred ca era mai important sa ai un columbian in echipa decat un argentinian.

-Adica? Are legatura cu firma lui Florentino Perez?
Da, nu e ca si cum am descoperi apa calda. James a venit la Real Madrid iar ACS (firma lui Perez) a obtinut o afacere de 696 milioane de euro in Columbia. Apoi a venit Chicharito, Perez are o afacere de 9000 milioane de dolari in Mexic cu firma sa de constructie. De asemenea in Costa Rica sunt anumite interese, de-asta a fost adus si Keylor Navas.

-Inteleg…
Pe langa asta…Real Madrid are o scoala de fotbal in Arabia, acolo unde Perez va construi stadioane de 2000 de milioane de dolari…

Instanta a luat in calcul afirmatiile economistului Liebana si i-a cerut acestuia sa le probeze, la fel si cotidianului AS si redactorului sef Alfredo Relano. Acest lucru nu s-a intamplat, drept pentru care partile inculpate au fost condamnate asa cum am anuntat initial.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap