Florentino Perez: “Ancelotti a format cel mai unit grup de jucatori in etapele mele ca presedinte”

Florentino Perez a fost invitat special la Onda Cero si a discutat despre prezent si viitor la Real Madrid. Extrem de bine dispus, presedintele madrilen a analizat o parte dintre jucatorii blanco, si-a laudat antrenorul si a vorbit si despre campania de achizitii a clubului blanco. Iata cateva dintre cele mai importante declaratii:

Despre Gareth Bale

“A avut cateva ocazii importante in finala si lumea cerea mai mult de la el. Insa destinul a vrut ca Gareth sa marcheze acel gol decisiv si l-a plasat in locul potrivit si la momentul potrivit. Este un mare fotbalist! Este pacat sa auzi critici la adresa sa. Sufar de fiecare data pentru ca majoritatea celor care il critica de fapt vor sa ma atace pe mine, este absurd sa lovesti un jucator doar pentru ca eu am decis sa platesc foarte multi bani pentru el. Vorbim despre un fotbalist ales de doua ori drept cel mai bun fotbalist din Anglia, iar acum este aproape de Balonul de Aur. Este absurd sa inventezi ca are hernie, imi amintesc ca exact asa s-a intamplat cu Zidane. Bale este un fotbalist mare si un copil extrem de cuminte, nu vrea sa fie super star, vrea sa fie fotbalist la Real Madrid”

Obsesia pentru Decima

“Este adevarat ca am avut o obsesie pentru La Decima, nu stiu exact de ce. Mereu am spus ca era o obsesie mica, dar acum ca am castigat-o pot spune ca a fost o obsesie adevarata. Acum putem continua usor fara aceasta obsesie de a castiga La Decima. Deja am castigat-o”

Sergio Ramos favoritul presedintelui

“Sergio este un fenomen si punct. A venit aici pe cand era copil, a iesit pe teren si parea ca joaca de o viata pentru noi. Asta este adevarul. Acum s-a maturizat, a devenit mult mai bun. I-am vazut fata de copil de la sarbatoare si i-am zis: “Cum te schimba viata, Sergio!” A avut un final de sezon incredibil. Este omul care a dus echipa in spate in semifinala si finala.A marcat doua goluri la Munchen si ne-a deschis drumul spre Decima”

Despre Casillas

“Daca nu se va intampla ceva ciudat, Iker va ramane aici si se va retrage de la noi. Problema sa a trebuit sa fie rezolvata de Carlo Ancelotti, n-am putut face nimic pentru el, cu toate ca sunt unii care speculeaza ca nu joaca din pricina mea”

Despre Ancelotti

“Fiecare aduce un plus dupa cum e. Carlo creaza un mediu comod, familiar. Aduna toata presiunea care se poate produce intre jucatori, jurnalisti etc. Sa administrezi 25 de jucatori mereu este foarte greu. Sunt persoane care au au un ego puternic, sau care au rautatea lor. Ancelotti a reusi sa administreze toate acestea si a format cel mai unit lot pe care eu mi-l amintesc in etapele mele de presedinte”

Un viitor galactic

“Nu e nevoie de galactici, ii avem noi deja pe toti. Acum ma gandesc la ceea ce avem, pentru ca ceea ce avem sunt deja cei mai buni din lume. Nu stiu ce se va intampla in mercado pana pe 31 august, dar nu avem nicio urgenta”

Kun Aguero

“Nu este pe lista noastra. Nu e rau sa ai jucatori valorosi ci sa ii ai in exces. Anul trecut a trebuit sa administram situatia dificila cu Higuain si Benzema. Anul acesta odata cu plecarea lui Higuain, a fost mult mai usor. Avand doi jucatori pe aceeasi pozitie si fiind amandoi foarte valorosi, nu e deloc bine”

Despre Carvajal

“Nu stiu daca merge la Mondial, dar eu l-as lua sigur. Mai mult, l-as juca titular. Cu siguranta. Chiar daca nu va fi acum, pe viitor va fi titular la echipa nationala, nu am niciun dubiu”

Illaramendi

“Cred ca Asier va ramane multi ani aici la noi si va juca foarte foarte bine”

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap