Florentino Perez la despartirea de Casillas: “Mi-ar fi placut sa-si incheie cariera la Real Madrid”

Real Madrid i-a oferit lui Iker Casillas o despartire de gala, dupa ce ieri legendarul portar blanco a aparut in fata presei pentru a citi propriul sau comunicat. Alaturi de Iker Casillas s-a aflat astazi si presedintele Florentino Perez care a marturisit ca i-ar fi placut ca Iker sa-si incheie cariera la Real Madrid: “In 25 de ani, Iker si-a castigat respectul nostru si dragostea neconditionata prin conduita sa impecabila si realizarile sale. De la Real Madrid pleaca cel mai mare portar din istoria acestui club si fara indoiala, cel mai mare portar din istoria fotbalului spaniol” a anuntat presedintele merengue.

“Iker ne paraseste pentru ca aceasta a fost dorinta sa. Nimeni de la Real Madrid nu i-a cerut vreodata sa plece din club. A avut o oferta si ne-a cerut sa o luam in considerare. Iker si-a castigat acest drept, nu puteam sa-l refuzam. Inteleg dorinta sa de a cauta o noua provocare, de a incepe o noua etapa in viata sa. Mi-ar fi placut sa-si incheie cariera la Real Madrid, insa pe Iker il voi intelege mereu” a asigurat Florentino Perez. Seful gruparii madrilene a continuat: “Suporterii nostri il vor recunoaste oricand pe Casillas ca fiind unul dintre cei mai importanti fotbalisti din istoria clubului Real Madrid”.

“Iker si-a dorit sa plece, iar noi i-am respectat dorinta, pentru ca si-a castigat acest drept”

Despre conferinta de presa de ieri a lui Casillas, Perez a marturisit: “I-am respectat dorinta. Iker a dorit o despartire fara fast, o despartire simpla. Am acceptat acest lucru, dar lucram deja la un meci amical ca omagiu pentru Iker Casillas. Mi-ar fi placut sa existe o conferinta in care sa fie toti jucatorii prezenti. Nu ma deranjeaza criticile, sunt obisnuit cu asta. Am o relatie foarte buna cu Iker, iar acest om nu a reprezentat niciodata o problema pentru clubul nostru. Atitudinea sa a fost mereu una exemplara” a continuat Perez.

“Casillas este de neinlocuit!”

“Acest act era prevazut sa aiba loc fara Iker. Insa, noi am discutat deja cu FC Porto si sper ca pe 12 august sa putem juca impotriva lor la Trofeul Santiago Bernabeu. Am semnat contractul, iar aceasta intalnire va avea loc foarte curand. Din pacate exista oameni care se folosesc de orice prilej pentru a-mi prejudicia imaginea. Mie, nu clubului Real Madrid. Aceasta institutie este cea mai prestigioasa din lume.” a mentionat Florentino, vizibil deranjat de stirile din ultima perioada si atacurile din presa spaniola. Despre Casillas, presedintele blanco a mai spus: “Este greu sa mai gasesti un jucator care a stat 25 de ani intr-un club, asa ca Iker. Mereu se gaseste insa cineva care sa critice. Si Raul a crezut ca isi poate petrece restul carierei departe de Real Madrid, deci si Iker e indreptatit sa creada asta. El si-a castigat dreptul de a face ce vrea. Pentru noi insa Iker Casillas este de neinlocuit”

Deja fostul capitan blanco, Iker Casillas, a vorbit si el pentru cateva momente astazi: ” Este prima zi a mea ca jucator al echipei FC Porto. Sunt sigur ca voi mai avea momente frumoase pe acest stadion. Multumesc tuturor madrilenilor care m-au ajutat intotdeauna. Fata de cei cu care am avut unele neintelegeri, imi cer scze. Raman cu momentele bune si titlurile castigate. Sunt un madridista in plus de azi inainte si mereu atunci cand voi avea timp voi veni sa sustin Real Madrid. Vreau sa duc numele madridismului oriunde ma voi duce de azi inainte”.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap