Florentino Perez: “Ne-am gandit la Mbappe. Toate cluburile trebuie sa se supuna regulilor Fair Play-ului Financiar”

Florentino Perez a discutat despre situatia transferurilor de la Real Madrid intr-un interviu acordat El Espanol. Seful de pe Bernabeu a explicat care este situatia lui James Rodriguez (actualmente la Bayern Munchen), dar si cum a picat mutarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid. In ciuda faptului ca este recunoscut pentru diplomatia sa, Perez nu a ezitat sa atace discret gruparea Paris Saint Germain. Cele mai importante declaratii, mai jos:

Despre transferuri si lot: “Avem un lot de jucatori excelent. Avem jucatori de 17,18 sau 19 ani in care credem mult. Aici includ canteranii, dar si ceilalti jucatori pe care i-am adus de mici cum sunt Theo, Ceballos sau Vallejo. Avem de asemenea fotbalisti valorosi si tineri imprumutati, asa cum sunt Vincius, Valverde sau Odegaard. Dar…asta nu inseamna ca daca ni se iveste posibilitatea de a aduce un jucator de exceptie nu vom actiona ca atare. Acum avem un lot puternic. Nu mai putin de 8 jucatori sunt in echipa UEFA, iar alti 5 in cea FIFA. Este greu sa imbunatatesti ceea ce avem acum!”

Despre James Rodrigues: “James este un jucator pe care il avem imprumutat. Dorinta lui a fost sa plece pentru ca nu beneficia de minute suficiente. Am fost de acord cu solicitarea baiatului”

Transferul lui Mbappe: “Nu stiu cum au facut-o si nici nu vreau sa critic un club prieten, dar orice club din lume trebuie sa se supuna regulilor Fair Play-ului Financiar. Banuiesc sincer ca daca l-au adus, pot indeplini aceasta regula, altfel nu stiu de ce ar fi insistat. Noi ne-am gandit la transferul sau, dar cred ca avem un lot aproape complet si fara Mbappe. Este un fotbalist foarte tanar, are o cariera lunga in fata si cred ca a luat o decizie excelenta pentru el. A mers la un club important, care mai presus de toate, este si clubul din orasul sau natal. Cred ca Mbappe avea nevoie de un club ca Paris Saint Germain unde sa joace mult, minut cu minut. La noi, acest lucru era foarte dificil. Cu siguranta este un fotbalist de mare calitate”

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap