Florentino Perez si Erick Thohir au negociat transferul lui Morata la Inter

Alvaro-Morata

Florentino Perez, presedintele clubului Real Madrid si indonezianul Erick Thohir, presedintele clubului Internazionale Milano, au profitat de intalnirea cauzata de “Corazon Classic Match” (un amical caritabil) pentru a se aseza la masa tratativelor in privinta atacantului spaniol, Alvaro Morata.

Cu toate ca asiaticul a negat discutiile, se pare ca tratativele dintre cele doua parti sunt foarte avansate: “Cred ca nu este momentul sa discutam astfel de aspecte. Motivul pentru care ne-am reunit in principal este sa ne cunoastem mai bine, este foarte important sa pastram o relatie cat se poate de buna intre cluburi. Vorbim despre doua echipe mari care trebuie sa se respecte reciproc. Nu cred ca este corect ca afacerile intre cele doua echipe sa se bazeze pe interesele agentilor. Negocierile dintre doua cluburi atat de mari trebuie sa se bazeze pe incredere” a anunat Thohir.

Inter Milano este foarte interesata de transferul canteranului blanco, care pe 23 octombrie va implini 22 de ani. Jucatorul care mai are contract pana pe 30 iunie 2015 ar agrea un transfer in Italia, iar nerrazurri ar fi dispusi sa plateasca 15 milioane de euro pentru Morata. Singurul impediment in calea transferului este dorinta lui Florentino Perez de a pastra o clauza de rascumparare asupra lui Morata, cifrata la 20 de milioane de euro.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap