Galatasaray – Real Madrid 71-107. Rudy Fernandez, Llull si Nocioni spectacol la Istanbul

Real Madrid s-a impus fara emotii la Istanbul (107-71) in fata unui Galatasaray mult mai slab decat in anii precedenti. Plecarile importante din lotul turcilor, cauzate de numeroasele probleme economice ale fostei campioane au lasat un gol urias, iar Rudy Fernandez si Andres Nocioni s-au distrat alaturi de coechipierii lor in aceasta deplasare.

Echipa lui Pablo Laso, cu un procent spectaculos de reusite de la trei puncte (65%) si-a consolidat astfel pozitia de lider in grupa E a Euroligii, adunand acum opt victorii consecutive din noua meciuri disputate. Dn ultimele cinci jocuri pe care le va mai disputa in grupa E, trei sunt pe teren propriu (contra lui Maccabi, Zalgiris si Alba Berlin), iar asigurandu-si victoria in aceste trei intalniri, Real Madrid Baloncesto isi va pastra pozitia de lider automat precum si avantajul de a juca pe teren propriu in primele intalniri din Fina Four.

Madridul a dominat intalnirea de pe Abdi Ipekci cu un impresionant Felipe Reyes, care a dominat din nou aerul, precum si cu excelentul mexican Gustavo Ayon, care pare mai bun de la un meci la altul. Rudy Fernandez a fost insa numarul 1 pentru madrileni reusind 17 puncte, o recuperare si un assit, in timp ce Andres Nocioni a reusit si el 16 puncte si patru recuperari. Carroll, Sergio Rodriguez si Ayon si-au trecut in cont cate 14 puncte, cu mentiunea ca Chacho Rodriguez a reusit la fel ca si Sergio Llul, sapte pase decisive, cele mai multe in acest duel. De la gazde s-au remarcat americanul Patrick Young (19 puncte si opt recuperari) si Gonlum (15 puncte si sase recuperari). Pentru trupa lui Laso, un meci foarte bun a facut si Bourousis cu zece puncte, cinci recuperari si patru pase decisive.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap