Gareth Bale i-a linistit pe Ancelotti si Perez: “Nici nu mi-a trecut prin cap sa plec!”

Fotbalistul nascut la Cardiff a fost subiectul unor zvonuri lansate de presa britanica, zvonuri care din informatiile noastre sunt subiectul unei campanii de presa. Tabloidele din Anglia sustin raspicat ca United este pregatita sa ofere 150 de milioane de euro pentru mutarea anului viitor, insa informatia a fost negata de surse foarte credibile din presa britanica si iberica, de catre jurnalisti de seama precum Guillem Balague sau Tony Evans.

Mai mult decat atat, fotbalistul se numara printre jucatorii favoriti ai antrenorului Carlo Ancelotti, iar conform unor surse din presa spaniola, italianul l-a chestionat pe Bale in urma cu cateva zile in legatura cu intentiile sale. La discutia care a avut loc in Maroc a luat parte si presedintele Florentino Perez, anunta jurnalistul David Jorquera, iar atacantul adus de la Tottenham Hotspur i-a asigurat pe sefii blanco de faptul ca nu a luat niciun moment in calcul o eventuala plecare din Spania.

Jorquera sustine ca atat Perez, cat si Ancelotti erau curiosi sa afle pozitia fotbalistului britanic si s-au declarat mai mult decat incantati de cuvintele lui Bale: “Nici nu mi-a trecut prin cap vreun moment sa plec, ma simt foarte bine aici, ma simt ca acasa!” a infirmat Gareth, conform aceleiasi surse, informatiile iluzorii din presa engleza.

Bale isi petrece cele cateva zile de vacanta acasa in Tara Galilor si conform cotidianului The Independent ieri si astazi se va pregati separat alaturi de un preparator fizic. De altfel, Gareth Bale este singurul fotbalist din lotul madrilenilor, care s-a antrenat in aceste zile de pauza oferite de Carlo Ancelotti.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap