Gareth Bale incepe sa-i dea dreptate lui Rafa Benitez

Gareth Bale parea dator fata de Rafa Benitez. Antrenorul l-a aparat in fiecare conferinta de presa pe galez si i-a oferit libertatea de miscare in teren de care avea nevoie. In fata lui Betis, galezul a fost altul. A cules in sfarsit aplauze pe Bernabeu, a marcat doua goluri si a reusit in plus si o pasa de gol pentru Karim Benzema.

Seara sa a fost excelenta: 27 de pase reusite din 31 incercate, procentaj de 87,1% la acest capitol, doua suturi si doua goluri, o pasa de gol, 5 centrari, 3 pase cheie si o recuperare in propria jumatate. In plus, in primele doua runde, Bale este fotbalistul madrilen care a creat cele mai multe oportunitati de gol la portile adverse. Atacat aproape zilnic de inamicii lui Florentino, Bale si-a vazut linistit de treaba. Saptamana aceasta s-a antrenat la fel ca Benzema in ziua sa libera, iar la miercuri a acordat primul sau interviu in limba spaniola.

Peste toate insa, astazi, presa madrilena nu mai vorbeste de pozitia gresita sau inventata de antrenor special pentru Bale. Pentru ca galezul a corespuns si a facut diferenta. Adica exact ceea ce se asteapta de la el, aproape de fiecare data. Mutat din banda dreapta unde se simtea nu doar sacrificat ci si izolat, Gareth a stralucit contra lui Betis dupa un meci bun facut la Gijon. Iar lucrurile par sa functioneze mult mai bine. Timpul nu mai este singurul care tine cu Benitez. Lui i s-a alaturat insusi starul galez, parca decis sa-si contrazica toti criticii. Sambata seara si-a recuperat zambetul. In curand isi va recupera si ritmul. Iar cineva, pe banca tehnica…surade.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap