Gareth Bale: “Nu suntem nici pe departe calificati! “

Omul finalei de pe Mestalla, galezul Gareth Bale pare refacut inaintea partidei de maine cu Bayern Munchen. Starul lui Real Madrid a aparut astazi in fata jurnalistilor pentru ultimele declaratii inainte de tensionatul duel de maine contra campioanei Germaniei si a Europei. Bale trage un serios semnal de alarma si anunta ca atat el cat si coechipierii sai nu se simt deja calificati, rezultatul din meciul tur fiind insuficient in opinia galezului pentru a putea emite verdicte. Iata insa ce a declarat Bale in cadrul conferintei de prea de astazi:

Discutii despre meci: „ Inca nu am vorbit despre meciul de maine, insa suntem pregatiti. Stim ca va fi o lupta intensa, complicata, insa avem incredere in ceea ce vom face pentru a ne califica in finala. Suntem optimisti, nu trebuie sa ne indoim de ceea ce putem.”

Declaratiile lui Guardiola: „ Nu ma simt atacat de ceea ce zice Guardiola. Nu suntem calificati nici pe departe. O sa fie un meci foarte greu si foarte dur. 1-0 nu reprezinta o diferenta hotaratoare. Bayern joaca foarte bine, iar noi trebuie sa dam 100% pentru a merge mai departe.”

Golul din Cupa Spaniei: „ A fost un gol important impotriva Barcelonei, insa nu imi amintesc prea multe din momentul acela.”

Analiza sezonului: „ Pana acum, am facut un sezon foarte bun, suntem multumiti. Trebuie sa ne concentram pentru meciurile care au mai ramas de jucat.”

Bandajul protector de la picior: „ Ma simt bine, dupa cateva zile de antrenamente. Sunt recuperat fizic si sper sa pot juca maine.”

Ambitie: „ Ne-am propus sa castigam Cupa Spaniei si am facut-o. Acum incercam sa castigam UCL.”

Apararea rezultatului din tur: „ Sa intram cu autobuzul in poarta? Nu suntem o echipa care se apara, nu stim sa jucam defensiv. Vom incerca sa propunem un fotbal de calitate in teren.”

Cristiano: „ E senzational sa ma antrenez cu Cristiano. E unul dintre motivele pentru care mi-am dorit sa vin la Real, sa joc cu cei mai buni.”

Duelul cu Alaba: „ E un jucator foarte bun, asa ca va fi o lupta crancena impotriva lui maine seara. Eu prefer sa atac, insa fiecare jucator va face 100% maine, fie ca e in atac, fie ca se apara.”

Emotii: „ Toti suntem putin emotionati, insa sunt emotii pozitive. Vrem mult sa castigam titluri, asa ca vom face tot ceea ce putem.”

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap