Gareth Bale s-a antrenat in ziua sa libera

Gareth Bale la antrementul echipei Real Madrid
Gareth Bale la antrementul echipei Real Madrid
Gareth Bale la antrementul echipei Real Madrid

Gareth Bale simte ca nu se afla intr-o forma fizica asa cum si-ar dori. Galezul a profitat de perioada de pauza a madrilenilor din competitiile continentale si s-a antrenat astazi chiar si in ziua sa libera. De asemenea, la sfarsitul antrenamentului de ieri, fotbalistul transferat de la Tottenham pentru o suma record, a preferat sa ramana inca 35 de minute pe gazon pentru a se pregati alaturi de Paul Clement, Zinedine Zidane si Giovanni Mauri, preparatorul fizic al echipei.

Omul care a reusit in acest sezon de debut la Real Madrid, 14 goluri si 10 pase decisive de gol pentru coechipierii sai, nu pare multumit inca de randamentul sau. Odata pe saptamana, conform unor surse bine documentate, galezul se pregateste separat de coechipierii sai in speranta ca va reusi sa micsoreze distanta care-i separa in ceea ce priveste parametrii fizic.

Tot astazi, galezul a oferit cateva declaratii presei spaniole, in cadrul unui eveniment de prezentare al unei firme de echipament sportiv cu care Gareth Bale are un contract personal de sponsorizare: “Ma simt bine in banda dreapta, am mai jucat in aceasta zona si la Tottenham. Mi-a trebuit putin timp sa ma acomodez intr-o tara noua, intr-un oras nou, dar ma simt din ce in ce mai bine. Obiectivul nostru este sa castigam totul: Cupa, Campionat, Champions League, dar trebuie sa facem totul pe rand si sa ne urmam obiectivele partida cu partida. M-a surprins campionatul spaniol din punct de vedere tactic. Aici nu se insista pe minge lunga, se cauta jocul de posesie, miscarea continua. Este un nivel inalt, care face ca lucrurile sa devina si mai interesante. Modric m-a ajutat foarte mult si o face atat in teren cat si in afara terenului. Cristiano? Cel mai bun fotbalist din lume, nu am niciun dubiu” a spus Bale care si-a elogiat in final si antrenorul: “Ancelotti vorbeste limba engleza si pentru mine conteaza enorm. Ca si antrenor este fantastic, mereu ne inspira, mereu ne explica lucrurile corect si la momentul oportun. Ne-a insuflat incredere in fortele noastre si in potentialul pe care il avem”.

Elegant si politicos, Bale a refuzat sa comenteze cazul Neymar: “Nu este treaba mea, pentru mine nu conteaza aceste lucruri, conteaza doar Real Madrid, iar obiectivul meu este ca echipa mea sa joace bine si sa castige trofee. Ce se intampla in alte parti, nu ma intereseaza” a incheiat starul galez.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap