Guti: “Pentru Pogba, acesta este momentul ideal sa vina la Real Madrid!”

Invitat la emisiunea, El Chiringuito, fostul mare jucator merengue, Jose Maria Guti a atacat doua subiecte de actualitate de la Real Madrid. Dupa ce a fost ovationat de Estadio Santiago Bernabeu in meciul legendelor, Real Madrid-Ajax Amsterdam, Guti a discutat despre posibilul transfer al lui Paul Pogba, dar si despre situatia lui James Rodriguez.

Despre sosirea lui Pogba

“Mi se pare un super-jucator. Cred ca este momentul ideal pentru el sa ajunga la Real Madrid. Este un jucator perfect pentru ceea ce vrea Zinedine Zidane. Dupa parerea mea, Pogba poate juca oricare rol dintre cele trei de la mijloc. Poate fi Kroos, poate sa fie Luka Modric si in meciuri mai usoare poate juca inclusiv rolul lui Casemiro. Nu e facut pentru acea pozitie, dar o poate juca fara probleme. Este inca foarte tanar, iar alaturi de Cristiano, Modric, Bale, Benzema si cu Zidane antrenor, Pogba poate creste foarte, foarte mult. Este un mare avantaj pentru francez faptul ca poate avea un antrenor care crede foarte mult in el, pentru ca asta ii va da siguranta, incredere, liniste. Daca ma intrebati daca Pogba este un jucator determinat pentru a castiga o finala de Liga Campionilor, raspunsul meu e ca nu este inca acel jucator. Dupa parerea mea insa Real Madrid are nevoie de un lot de jucatori care sa nu aspire doar la salvarea unui sezon printr-o finala de Liga Campionilor. Real Madrid are nevoie de un lot care sa se poata lupta pentru toate trofeele puse in joc, situatie in care vad posibil un astfel de transfer important”

Despre James Rodriguez si posibilitatea ca acesta sa plece

“Chiar daca toata Columbia isi doreste sa il vada plecat si sa il vada jucand la un alt club, eu i-as spune lui James ca daca va pleca, orice pas face este un pas in spate. James daca vrea sa ajunga intre cei mai buni fotbalisti ai lumii trebuie sa invete din experienta acestui an, sa ramana la Real Madrid si sa joace asa cum a facut-o in primul sezon. Eu am fost intre cei care au spus ca James nu merita acea suma de transfer. Iar James mi-a inchis gura, asta astept de la el si acum sa faca: sa inchida tuturor gura prin prestatiile pe care ni le-a oferit in primul sezon. Jucand la fel ca in primul sezon, James trebuie sa stie ca va fi titular indiscutabil. Antrenorul vrea tot ceea ce e mai bine pentru club si pentru jucator. Iar James va trebui sa inteleaga asta, trebuie sa munceasca diferit. Pentru ca daca James n-a jucat asa mult in al doilea an, cum a facut-o in primul, acest lucru se datoreaza randamentului sau fizic scazut fata de sezonul sau de debut. Zidane stie ca James Rodriguez este un fotbalist extraordinar, dar vrea de la el ceea ce vrem cu totii. Pentru ca James poate! Mesajul meu pentru el este sa lase capul plecat, sa se intoarca la Madrid si sa lupte pentru sansa sa, pentru ca este un fotbalist tanar, foarte talentat, un lider in echipa sa nationala. Este un jucator important pentru Real Madrid, dar are totul in mainile sale. Stiu ca orice echipa din lume l-ar dori, dar el trebuie sa reuseasca aici, la Madrid, daca vrea sa fie intre cei mai buni din lume”

[ms_promo_box style=”boxed” border_color=”#b20041″ border_width=”1px” background_color=”#f5f5f5″ button_color=”” button_link=”” button_icon=”fa-hand-o-down” button_text=”Pont” class=”” id=””]10 goluri si 16 pase de gol a reusit Pogba in 2015-2016 pentru Juventus Torino[/ms_promo_box]

Despre autor

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap