Iker Casillas a fost la un pas de PSG, dar a refuzat azi propunerea francezilor

Duminica seara Real Madrid putea oficializa despartirea de Iker Casillas, insa lucrurile s-au schimbat in ultimul moment. Gruparea blanco, ajutata de Jorge Mendes (impresarul lui David de Gea) a incercat sa ajunga la un acord cu Paris Saint Germain in privinta transferului lui Casillas pe Parc de Prince. Francezii si Florentino Perez s-au pus de acord asupra transferului, insa n-au gasit intelegere in tabara lui Casillas, oferta parizienilor fiind respinsa prin intermediul agentului Carlo Cutropia de legenda madrilenilor.

PSG cauta un portar de calitate pentru care sa nu fie nevoita sa investeasca multi bani din pricina fair-play-ului finaciar. Transferul lui Casillas parea potrivit, intrucat Real Madrid solicita o suma modica pentru a-l vinde pe San Iker. Operatiunea s-a pus la cale pe doua fronturi din cate a putut afla site-ul nostru.Florentino Perez s-a intalnit cu sefii lui PSG in Qatar, in timp ce Jorge Mendes, alti oficiali parizieni si Carlo Cutropia s-au vazut la Paris.

Real Madrid ar fi acceptat sa il lase pe Iker Casillas sa plece fara a cere vreo suma de bani (desi initial Florentino cerea o suma modica), insa francezii nu s-a inteles cu portarul madrilenilor in privinta salariului. PSG i-a propus un contract pe doua sezoane lui Iker si un salariu de 3 milioane de euro in primul an si alte 2,5 milioane in al doilea an. Operatiunea care parea ca si facuta, a picat in ultima clipa dupa ce Casillas prin vocea lui Cutropia a spus “nu”. PSG s-a reorientat imediat si din cate se pare il va¬†achizitiona pe portarul german Trapp, de la Eintracht Frankfurt.

In aceste conditii, Iker Casillas are sanse mari sa ramana la Real Madrid, in ciuda faptului ca eventuala sosire a lui David de Gea il va scoate sigur din primul unsprezece al vicecampionilor Spaniei.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap