Iker Casillas: “Pentru mine, Cristiano Ronaldo inseamna Real Madrid!”

Iker Casillas

Iker Casillas a facut cateva declaratii interesante in cursul zilei de ieri, la sediul La Liga. Printre altele, fostul mare portar merengue a comentat situatia lui Cristiano Ronaldo, triumful din Uefa Champions League si posibilitatea revenirii la echipa sa de suflet. Iata cele mai importante declaratii ale sale:

Casillas: “Ma vad intorcandu-ma intr-o zi la Real Madrid. Cand voi fi in Spania, voi merge la meciuri pentru a-mi sustine echipa. Nu stiu daca voi reveni curand, insa cu siguranta ma voi intoarce. Cum sa spui nu, Realului? Sunt in continuare asociat cu Real Madrid, am crescut aici. Momentan nu ma vad intr-un alt rol, sunt inca jucator activ”

Casillas: “Sunt fericit pentru triumful de la Kiev. Nu ma bucura gresala lui Karius, cred ca golul marcat de Karim Benzema l-a scos din ritm si l-a facut sa nu mai fie atat de concentrat. Sunt deja trei Ligi ale Campionilor la rand, e impresionant. Eu am castigat deja trei. Pentru ca Madridul sa castige una dintre ele, m-a scos de pe bancile liceului. Ma bucur mult pentru club, continua sa scrie istorie. Mi-ar placea sa joc o finala de Uefa Champions League cu FC Porto”

Casillas: “Am vazut declaratiile lui Cristiano dupa finala. El a fost mereu aici, indiferent cate lucruri s-au spus despre el. La fel ca Di Stefano, Cristiano a fost standardul acestei echipe, e la acelasi nivel cu Don Alfredo. Il cunosc bine, e foarte competitiv. E un tip foarte dragastos, foarte prietenos, intotdeauna m-a ascultat cand i-am explicat cate ceva. Nu l-as schimba pentru nimeni din lume daca as decide la Madrid. Nici pentru Neymar, pentru nimeni. Pentru mine, Cristiano Ronaldo este Real Madrid!”

Casillas: “Intre Sergio Ramos fundasul lateral si Sergio Ramos fundasul central, raman cu fundasul central. Este un stalp al defensivei blanco si al echipei nationalei a Spaniei”.

Casillas: “Real Madrid este regina Europei, dar pentru mine sa castigi dubla, Cupa si Campionat e mai important. In Champions, Madridul e altul, asta e clar, insa nu cred ca e normal sa nu tratezi La Liga cu maxima importanta. Nu e o critica, insa 16 puncte distanta suna a prea mult si a neglijenta. Apoi ai demonstrat in competitia ta, Liga Campionilor, ca esti atat de bun. Ce s-a intamplat in Copa del Rey cu Leganes e dureros din punctul meu de vedere. Dar castigand cu Liverpool, s-a uitat totul”

Casillas: “O echipa care castiga trei Uefa Champions League e incredibila. Nu mi-as fi imaginat ca se poate. A fost senzational. Zidane are calitatea asta, a fost urias ca jucator si e urias ca antrenor. Patru in ultimii cinci ani, suna uluitor”

Despre autor

Tags: , , , ,

karmen

karmen

Soy madridista y el día que el Madrid pierde, al día siguiente llevo la camiseta con todo mi orgullo. Yo no me escondo, ahí estoy, en las buenas y en las malas, siempre por ti. #HalaMadrid #MadriDay

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap