Iker Casillas pleaca la FC Porto, iar Real Madrid ii pregateste o despartire de gala

72 de ore de negocieri par sa fi pus capat tratativelor dintre Real Madrid, Iker Casillas si FC Porto. Legenda madrilenilor este la un pas de transferul in Portugalia si de despartrea de Real Madrid.

In cursul zilei de ieri, agentii lui Casillas, Carlo Cutropia si Santos Marquez au discutat situatia portarului si capitanului blanco. Casillas va primi 3,5 milioane de euro net pe an la FC Porto (cel mai mare salariu din istoria campionatului portughez) si va renunta la 30-35% din banii pe care ii avea de primit de la Real Madrid. Mai exact 35% din 24 de milioane de euro brut, adica undeva la 9 milioane de euro. Pe de alta parte, Real Madrid ii va plati portarului sau de legenda suma de 15 milioane de euro brut la despartire. Casillas isi va pastra drepturile de imagine in proprietatea sa, FC Porto acceptand aceasta conditie.

Nascut la Mostoles pe 20 mai 1984, portarul spaniol a venit la Real Madrid sase ani mai tarziu. O adevarata institutie in Spania, Casillas este de departe cel mai titrat portar din istoria Spaniei si probabil cel mai titrat din fotbalul mondial. In 25 de ani la Real Madrid, San Iker a castigat 5 titluri de campion al Spaniei, doua Cupe ale Regelui, patru Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale campionilor, 2 Supercupe Uefa, o Cupa Intercontinentala si un Campionat Mondial al Cluburilor. Iker este de asemenea campion mondial si dublu campion european cu nationala tarii sale pentru care a strans 162 de selectii. A fost desemnat portarul anului in fotbalul mondial de cinci ori la rand.

Dupa 25 de ani petrecuti in club, Casillas va spune “adio” echipei sale de suflet. Real Madrid ii pregateste insa o despartire de gala. In ciuda caldurii apasatoare de la Madrid, clubul a contactat o mare parte dintre abonati pentru a se prezenta la despartirea organizata in Palco de Honor del Bernabeu. Iker va fi inconjurat de cele 18 trofee castigate la Real Madrid si de caldura fanilor madrileni. Era Casillas se apropie de final, legenda insa merge inainte.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap