Inter Milano – Real Madrid 0-3. Victorie in primul meci din China

A aterizat sambata, s-a antrenat duminica, iar ieri a bifat primele 12 minute din pretemporada reusind un gol de generic tv. James Rodriguez a reusit golul zilei pe arena din Guangzhou in amicalul Inter Milano-Real Madrid 0-3. A fost a doua victorie la scor din pretemporada pentru elevii lui Rafa Benitez, dupa 4-1 cu Manchester City.

Rafa Benitez a decis sa inceapa primul amical din China cu un 442 pe faza defensiva si un 433 pe faza de atac. Mai exact un 4213 cu o mobilitate evidenta in randul celor patru jucatori din atac. Fara Modric, Benzema si Illarramendi (accidentati), Benitez a inceput cu Casemiro si Jese titulari, in timp ce in defensiva, Danilo si Pepe au fost preferati lui Carvajal si Varane. O impresie placuta a lasat canteranul Jese Rodriguez, un jucator diferit de cel pe care l-am vazut in sezonul trecut. Creativ, puternic, rapid si tehnic, Jese a deschis scorul si a reusit un meci excelent contra lui Inter Milano. Golul sau a fost o opera de arta, faza initiata de Bale si continuata inspirat de Marcelo fiind o mostra de control, echilibru si coordonare si calitate. Finalizarea lui Jese a trezit entuziasm in tribune, iar pe banca tehnica, Benitez isi freca mainile: unul dintre pariurile sale arata mai viu ca niciodata.

Madridul a inceput temator meciul contra fostei campioane a Europei, iar Icardi si Hernanes au dat emotii defensivei blanco in startul jocului. Realul lui Benitez a pus insa incet dar sigur stapanire pe joc, iar Bale si Cristiano au trecut pe langa deschiderea scorului. Dupa golul lui Jese, aceiasi Bale si Cristiano s-au aflat in prim plan, insa Handanovic, fie a avut noroc fie si-a facut impecabil datoria.

La pauza, Benitez a trimis in teren o serie de jucatori noi, printre care si Kiko Casilla. Canteranul a debutat sigur, comportandu-se impecabil in aer si controland fiecare balon care a ajuns la el sau in directia sa. Rapha Varane a punctat pentru 2-0 dintr-o postura de veritabil numar 9. Cu 12 minute inainte de final, columbianul James Rodriguez si-a facut si el aparitia pe gazon in uralele fanilor chinezi care i-au scandat numele. Decarul blanco a inchis tabela printr-o executia senzationala din lovitura libera, un sut perfect care nu i-a lasat nicio speranta bravului portar al italienilor. De remarcat ca la formatia pregatita de Roberto Mancini, in ultimele 10 minute a evoluat si tanarul fotbalist roman, Razvan Popa.

Real Madrid castiga primul amical de pe pamant chinez si asteapta acum amicalul de joi cu AC Milan, inainte de a reveni in Europa pentru Audi Cup de la Munchen.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap