Warning: is_readable() [function.is-readable]: Unable to find the wrapper "https" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/realmadr/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mashsharer/includes/header-meta-tags.php on line 286
Sun. Jan 26th, 2020
Ramos, Isco

Isco, pe picior de plecare?

Jurnalistul Eduardo Inda anunta ca relatia dintre Isco si Sergio Ramos nu s-a imbunatatit. Cu toate ca pana la incidentul de acum cateva saptamani, cei doi erau foarte apropiati, Inda sustine ca intre Isco si Ramos clinch-urile au dus la racirea relatiilor dintre ei.

“Isco are sanse mari sa plece din vara” anunta Inda, care insista pe ruperea relatiilor dintre fotbalistul venit de la Malaga si Capitanul Madridului: “Unul dintre motivele pentru care Isco va pleca este faptul ca relatia sa cu Sergio Ramos, nu doar ca este deteriorata, este rupta definitiv” a explicat Eduardo Inda.

Evident, va invitam sa tratati informatia cu rezervele de rigoare. Trebuie mentionat ca Eduardo Inda este totusi unul dintre jurnalistii cu destule relatii la Real Madrid.