Isco: “Suntem aceeasi echipa care a castigat Champions League!”

Jucătorii Realului şi câţiva dintre oficialii clubului au comentat, de asemenea, meciul contra lui Athletic Bilbao. Iata ce au avut de spus, Emilio Butragueno, Isco sau Raphael Varane dupa esecul de pe San Mames:

Emilio Butragueno: „ Suntem afectaţi, pentru că nu prevedeam un astfel de rezultat. Prima repriză a fost echilibrată, iar în a doua, am început bine, însă linia defensivă a lui Bilbao a stat bine, iar noi am avut şi ceva ghinion. Echipa îşi doreşte, însă lipseşte inspiraţia. Există multă forţă în acest grup, însă astăzi nu a fost să fie. De obicei, jucătorii din atac ne rezolvă problemele, însă astăzi nu am putut să jucăm mai bine în preajma careului advers. Plecăm trişti de aici, iar vina este a tuturor. Am pierdut 3 puncte care erau extrem de importante pentru noi, iar până acum am făcut destule concesii, am pierdut destule puncte. Ancelotti este un mare antrenor şi a făcut schimbările pe care le-a considerat necesare. Până la urmă, de-a lungul a zece luni, cât durează un campionat, se poate întâmpla să existe şi perioade mai slabe, iar acum ne lipseşte inspiraţia pe care o aveam înainte. Asta nu înseamnă ca ea nu va fi regăsită. Trebuie să rămânem uniţi şi să sperăm că vom redeveni cei care am fost. Nu ne gândim încă la meciul de pe Camp Nou, avem de jucat un meci dificil cu Levante, iar înainte de asta, returul cu Shalke. Sunt două întâlniri care ne pot ajuta să mergem la Barcelona cu o stare psihică excelentă.

Isco: „ Aveam un avantaj serios în Ligă, iar acum se pare că l-am pierdut. E clar că, în ultimul timp, ne lipseşte prospeţimea în atac, însă ne-o vom recăpăta. Mister a avut o discuţie cu noi în vestiar, însă rămâne între noi ceea ce s-a spus acolo. Campionatul devine dificil acum, dar nu era mai uşor nici când am pus patru puncte între noi şi rivali. Trebuie să mergem încrezători pe Camp Nou şi vom vedea ce se va întâmpla. Ne dorim ca fanii să rămână liniştiţi, suntem aceeaşi echipă care a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor, Supercupa Europei si UCL.”

Raphael Varane: „ Un meci este decis de detalii. Nu am reuşit acea pasă finală, iar asta ne-a costat. E clar că nu suntem în cel mai bun moment al nostru, dar trebuie să rezolvăm această problemă cu mult calm, să rămânem concentraţi pe confruntările care urmează. Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu pe Camp Nou şi îl vom pregăti foarte bine în partidele cu Shalke şi cu Levante. Suntem conştienţi că trebuie să îmbunătăţim jocul pe care îl practicăm.”

Despre autor

Tags: , , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap