James Rodriguez: “Sunt sprijinit de toata lumea si mai ales de Zidane!”

A fost titular dupa mai bine de trei luni la Real Madrid si continua perioada buna in care se afla. James Rodriguez a facut un joc bun pe Cornella El Prat si a marcat primul sau gol din acest sezon, dupa ce in putinele minute jucate, acumulase deja doua pase decisive pentru coechipierii sai. La finalul meciului, presa spaniola a descoperit un alt James Rodriguez. Umil si elegant, James a pastrat fata de Zinedine Zidane un ton cu totul si cu totul diferit de tonul prin care i se adresase lui Rafa Benitez, indirect.

[su_button url=”realmadrid.com.ro” target=”blank” style=”3d” background=”#ffffff” color=”#051100″ size=”4″ radius=”5″ icon=”icon: bell-o” icon_color=”#000000″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″]Dupa golul marcat aseara in poarta lui Diego Lopez, James Rodriguez a atins cota 55. Mai exact, columbianul a fost implicat direct in 55 de goluri ale echipei Real Madrid in cele 83 de aparitii in tricoul blanco.[/su_button]

Pentru inceput, El 10, a pacalit rautatea presei spaniole, care l-a provocat (evident) incercand sa smulga o declaratie malitioasa: “Ai fost totusi schimbat, cum comentezi acest lucru?”. Columbianul nu s-a lasat pacalit: “Inteleg schimbarea, sunt doar unul dintre jucatorii acestei echipe si tot ceea ce vreau este sa ajut. Mister e cel care decide intotdeauna si trebuie sa-i respectam deciziile”. Apoi a marturisit ca se simte sprijinit. De catre toti: “Nu s-a intamplat nimic rau. Am parte de sprijinul tuturor, in special de sprijinul antrenorului. Nu mi se intampla nimic din ceea ce am citit in presa. Am o relatie foarte buna cu Zidane, precum si cu restul colegilor mei. Suntem o echipa unita, ne dorim sa continuam sa castigam, sa doboram recorduri. Chiar astazi am doborat unul, nu?”

Spre surprinderea multora, columbianul a confirmat ca a fost dorit de Inter Milano in aceasta vara, dar a marturisit inca o data (pentru a cata oara) ca visul sau este sa reuseasca la Real Madrid: “E adevarat, a exista interes din partea Interului, dar visul meu a fost mereu sa reusesc la Real Madrid. S-au intamplat multe, iar noi jucatorii normal ca ne dorim sa jucam, dar sunt linistit. Cel mai important este sa fiu sanatos, iar atunci cand am sansa sa joc sa fac ceea ce depinde de mine pentru ca echipa sa castige. Nu m-am gandit nicio clipa sa plec. N-au fost oferte concrete, pentru ca eu am transmis din start ca nu imi doresc sa plec de la Real Madrid. Am spus asta intotdeauna, niciodata nu mi-am dorit sa plec de la Real Madrid!”

[su_button url=”realmadrid.com.ro” target=”blank” style=”3d” background=”#ffffff” color=”#051100″ size=”4″ radius=”5″ icon=”icon: bell-o” icon_color=”#000000″ text_shadow=”1px 1px 0px #000000″]26 de goluri si 29 de pase decisive are James la Real Madrid [/su_button]

Pe langa faptul ca a declarat ca are o relatie buna cu actualul antrenor al echipei, James Rodriguez si-a asumat si o alta declaratie mai mult decat interesanta: “Pentru mine Zidane a fost, este si va ramane un idol. Sunt fericit sa lucrez cu el, ma simt foarte bine aici. De fapt toti cei din anturajul meu se simt bine aici. Imi asum faptul ca trebuie sa existe rotatii la un asemenea nivel si la un astfel de club. Trebuie sa fim cu totii constienti de asta, pentru ca mereu la Real Madrid vor fi jucatori foarte mari” a incheiat columbianul.

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap