Jese Rodriguez de pe patul de spital: “Castigati El Clasico pentru mine!”

Jese Rodriguez la Clinica privata din Augsburg unde a fost operat joi
Jese Rodriguez la Clinica privata din Augsburg unde a fost operat joi
Jese Rodriguez la Clinica privata din Augsburg unde a fost operat joi

Aflat la clinica Hessingpark din Augsburg, unde a fost operat cu succes in cursul zilei de joi, tanarul madrilen Jese Rodriguez a oferit cateva declaratii presei spaniole, primele dupa accidentarea nefericita din partea cu Schalke. „Vreau sa multumesc in primul rand tuturor oamenilor care mi-au scris in aceasta perioada pentru ca toate aceste incurajari m-au ajutat sa depasesc aceasta perioada dificila, m-au intarit si mi-au insuflat dorinta  de a ma intoarce cat mai repede pe gazon, mai puternic, mai bun. Trebuie doar sa am rabdare” a spus Jese pentru inceput, afisand acelasi zambet molipsitor si cald.

Nu traverseaza cel mai bun moment  din viata sa, insa nu uita sa zambeasca niciodata. E insotit in permanenta de parintii sai, oamenii de care se desparte rar si care reprezinta universul vietii sale: „Tata, vreau niste apa”, iar parintele se supune pe loc. Medicii i-au transmis ca trebuie sa se hidrateze mult si des in primele zile de dupa operatie: „Nu-mi amintesc mare lucru, au fost momente grele pentru mine. Ceea ce-mi amintesc cel mai des vreau sa uit instantaneu, e mult prea dur” spune pustiul-minune al Madridului. „Bichito” a fost vizitat deja de Khedira, care a facut ieri cei 135 de kilometri care despart Stuttgartul de Augsburg, pentru a-l incuraja pe Jese: „Ma simt mai bine acum, operatia a fost impresionanta, va marturisesc sincer ca a fost prima operatie din viata mea. A iesit totul bine si acum tot ceea ce-mi doresc este sa ma recuperez pentru ca este singura cale prin care pot uita ce mi s-a intamplat” spune numarul 20 al Madridului, pe care gandul il duce imediat la fani: „Intotdeauna m-au sprijinit, imi amintesc doar durerile groaznice de  dupa accidentare si aplauzele lor calduroase. Acum voi lipsi o perioada din peisaj, dar ma voi intoarce mult mai puternic” anunta „Bichito”.

Florentino Perez s-a deplasat si el personal in Germania pentru a-si vizita unul dintre jucatorii preferati: „Am vorbit cu el, este mereu conectat la ceea ce se intampla si ii multumesc. E un om deosebit, cu foarte mult suflet, cu foarte mult bun simt. Suna zilnic, dar ca sa nu ma deranjeze mereu imi suna parintii sau agentul. I-am multumit personal si o fac si acum public, atat dansului cat si coechipierilor mei de la Real Madrid. Trebuie sa uit ceea ce mi s-a intamplat rau si sa gandesc pozitiv. Cu siguranta voi reveni pe gazon mult mai puternic decat eram pana acum”.

Gandul il poarta spre Real Madrid, spre El Clasico, spre Champions League: „Am vorbit cu baietii, am vorbit cu Mister (n.r Ancelotti), le tin pumnii stransi. Le-am zis ca ceea ce mi s-a intamplat mie ii poate motiva in plus, iar ei mi-au transmis ca se simt puternici si ca imi vor dedica victoria. Mi-ar placea, sunt niste baieti de toata isprava. Borussia e o echipa valoroasa, care a schimbat destui jucatori fata de anul trecut, cred ca depindem doar de noi, iar daca baietii sunt in zi buna, pot fi indestructibili” spune Jese, incercat parca de un sentiment de regret. Accidentarea crunta suferita in partida cu Schalke il va impiedica sa sarbatoreasca din teren un eventual titlu intern sau extern. La Augsburg parca sta sa ploua. Jese priveste pe geam si spune: „ Ce vreme trista, nici nu-ti vine sa iesi din casa. Noroc ca n-am voie” glumeste „Bichito” cu jurnalistii de la Realmadrid.com apoi isi priveste tatal: „Papi, mai da-mi niste apa te rog”.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap