Jese Rodriguez: unul dintre pariurile lui Rafa Benitez

In ciuda informatiilor aparute la finalul sezonului 2014-2015, schimbarea de antrenor de la Real Madrid a schimbat si situatia unui jucator crescut la Valdebebas. Este vorba despre Jese Rodriguez, fotbalistul originar din Las Palmas, care aproape sigur va ramane pe Santiago Bernabeu.

Oficialii blanco nu vedeau deloc cu ochi rai un eventual imprumut al lui Jese pentru ca fotbalistul canar sa prinda minute si sa poata sa-si recupereze forma din sezoanele precedente. Carlo Ancelotti si-ar fi dorit si el acest lucru, chiar si Jese acceptase intr-un final ca aceasta pare mutarea normala pentru cariera sa. Rafa Benitez in schimb s-a ocupat din cate se pare de aceasta problema inca din primele zile. Tehnicianul madrilen are foarte mare incredere in Jese, pe care il vede o solutie excelenta pentru banda dreapta, dar si pentru banda stanga a echipei sale. Pentru Benitez unul dintre obiectivele verii este recuperarea completa a lui “Bichito”, care va ocupa un rol de “jolly-joker” in viitoarea stagiune, urmand a fi prima solutie din benzi, ca rezerva. Benitez a discutat deja cu Jese, aflat in vacanta la Maspalomas si viziunea tehnicianului nascut la Madrid l-a incurajat pe tanarul jucator blanco. Mai mult se vorbeste chiar ca Benitez a refuzat propunerea conducerii madrilene de a-si exercita optiunea de cumparare a lui Marco Reus, tocmai pentru ca il considera pe Jese o solutie la fel de buna. 

Dupa ruptura de ligamente suferita in partida cu Schalke 04, Jese pare acum recuperat aproape complet si va incepe pregatirea inca de pe 10 iulie. De la revenirea pe teren, bijuteria canterei blanco a trecut prin momente dificile, fostul antrenor trimitandu-l in teren pentru 20 de secunde la Elche si oferindu-i doar 665 de minute din 3330 posibile. In plin proces de revenire, Jese este motivat sa-i castige increderea noului sau antrenor si sa ramana la Real Madrid.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap