Jesus Vallejo: “Cristiano are dreptate, cei care au plecat sunt fotbalisti consacrati

vallejo

In cadrul emisiunii El Primer Palo de la esRadio, Jesus Vallejo a fost intrebat de moderator ce parere are despre declaratiile lui Cristiano Ronaldo de dupa partida cu Tottenham din Uefa Champions League. Super starul portughez marturisea la finalul acelui meci: “Jucatorii tineri care au sosit in aceasta vara au o calitate evidenta, sunt foarte buni, dar nu au experienta jucatorilor care au plecat. Si Morata, si James si Pepe, ne faceau mai puternici anul trecut”.

Declaratia a fost interpretata in urmatoarele 48 de ore de presa spaniola in fel si chip. Unul dintre jucatorii vizati direct de aceasta afirmatie, Jesus Vallejo, a comentat-o in cadrul emisiunii lui Juanma Rodriguez:

“Nu cred ca este cazul sa cautam polemica, acolo unde ea nu exista. Cristiano are foarte mare dreptate, pentru ca jucatorii despre care vorbea sunt fotbalisti super consacrati. Noi suntem foarte tineri, am venit aici cu speranta ca ne vom putea impune in viitor. Si avem incredere ca o putem face, ceea ce este probabil cel mai important”.

Vallejo si-a declarat totodata increderea deplina in legendarul atacant portughez, care din aceasta vara i-a devenit coechipier: “Este un coleg exemplar, un jucator care se pregateste la maximum intotdeauna. Pentru noi, Cristiano este un exemplu. Sunt ferm convins ca va reusi sa marcheze foarte multe goluri si in acest sezon” a afirmat Vallejo.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap