Jose Mourinho a primit acceptul lui Sami Khedira pentru a negocia transferul sau de la Real Madrid

Sami Khedira se indreapta catre Premier League. Mijlocasul german care impresioneaza in aceasta perioada la Cupa Mondiala din Brazilia se afla in ultimul an de contract cu Real Madrid si nu a acceptat inca oferta de prelungire inaintata de gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Se pare ca in spatele deciziei lui Sami Khedira de a nu-si prelungi sederea in Capitala Spaniei sta interesul manifestat de fostul sau antrenor, Jose Mourinho. Portughezul, omul care l-a adus pe Sami Khedira la Real Madrid, pregateste o oferta de 30 de milioane de euro pentru mijlocasul german, unul dintre jucatorii sai favoriti. Interesul pentru Khedira este destul de mare in Anglia, acolo unde atat Arsenal cat si Manchester United s-au aratat interesate prin intermediari de transferul mijlocasului nascut la Stuttgart.

Fotbalistul cere un salariu de 8.5 milioane de euro pe an, in timp ce Real Madrid nu pare dispusa sa atinga aceasta suma, care l-ar transforma pe Sami Khedira intr-unul dintre cei mai bine platiti jucatori din lotul lui Carlo Ancelotti. In schimb Jose Mourinho este dispus la eforturi considerabile pentru a-si apropia semnatura lui Khedira, un jucator de care se simte foarte atasat inca din perioada Real Madrid. Conform unor informatii de ultima ora, mijlocasul german s-ar fi inteles prin intermediul lui Jorg Neubauer cu Mourinho pentru un contract pe cinci ani de zile, dar asteapta si oferta lui Arsenal Londra.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap