Jose Mourinho intr-o discutie cu Florentino Perez: “Eu in Spania nu ma mai intorc niciodata!”

Conform unei informatii prezentate de Alberto Rodriguez de la Cuatro, caruia Realmadrid.com.ro ii multumeste pentru sprijinul informational de calitate acordat de-alungul timpului, Florentino Perez i-a telefonat lui Jose Mourinho in data de 2 martie 2015.

Presedintele madrilen, care pastreaza o relatie de prietenie cu fostul tehnician blanco, l-ar fi sunat pe Mourinho pentru a-l felicita in urma succesului obtinut in Finala Cupei contra celor de la Tottenham Hotspur. Conform sursei noastre, discutia a durat mai bine de 15 minute, iar pe finalul ei, Perez i-a adresat lui Mourinho o intrebare la care oricum nu ar astepta un raspuns pozitiv: “Te-ai intoarce Jose?!”

Raspunsul tehnicianului portughez a fost unul cat se poate de sincer si usor de anticipat: “Ma simt extraordinar la Londra, copiii mei se simt extraordinar aici, sotia mea se simte fantastic. Nu cred ca voi mai antrena in alta tara, presidente. Vreau sa-mi inchei cariera aici. Dar si daca nu se va putea, eu in Spania nu ma mai intorc. Real Madrid inseamna mult pentru mine, dar nu pot uita nici eu nici familia mea, campania injusta creata in jurul numelui meu” i-ar fi spus Mourinho presedintelui Florentino Perez.

Informatia prezentata de Alberto Rodriguez nu are caracter oficial, dar jurnalistul spaniol sustine ca asupra acestei discutii s-a discutat intens in cursul acestei saptamani in birourile de pe Santiago Bernabeu. Alberto este un jurnalist foarte apropiat de secretarul general al clubului, Enrique Gonzalez Sanchez.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap