Jurnalistul Julio Maldonado “Maldini” analizeaza transferul lui Danilo: “Bun, dar deloc necesar!”

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti spanioli ai momentului, Julio Maldonado, cunoscut publicului larg pentru emisiunea “Fiebre Maldini” a analizat ieri, mult vehiculatul transfer al lateralului dreapta brazilian, Danilo, de la FC Porto. Maldini, fost colaborator al Cadena Ser si AS si director la Cuatro si Telecinco, recunoscut totodata pentru analizele sale asupra fotbalistilor, considera transferul brazilianului unui “deloc necesar”, cu toate ca admite calitatea fotbalistului carioca.

“Este un lateral ofensiv, tehnic, puternic, care ataca bine spatiile si pe care l-as numi foarte bun in ceea ce priveste urcarile in atac. Pe de alta parte, n-as spune ca se apara tocmai rau, pentru ca are disponibilitate la efort si se plaseaza destul de bine. Pare un fel de Dani Alves, dar nu acel Dani Alves care a atins cel mai inalt nivel la Barcelona ci un Alves in etapa intermediara. Cred ca Danilo, centreaza ceva mai bine decat Dani Alves si uneori pare ca se apara mai bine. Este clar ca Madridul vrea sa se intareasca si sa caute solutii dublate pe toate posturile, dar cu Dani Carvajal deja la Real, acest transfer mi se pare unul deloc necesar”. Jurnalistul a comentat la microfonul celor de la AS TV si motivele care ii dau senzatia ca Madridul nu procedeaza bine cu acest transfer: “Carvajal este deja unul dintre fundasii dreapta de top in fotbalul european, este foarte apropiat de club si foarte iubit de catre fani. Acesti fani nu vor fi mai fericiti daca il vor vedea pe brazilian titular, lucru care ameninta din start statutul lui Danilo. Este un fotbalist foarte bun, care si-a demonstrat calitatea la FC Porto, dar suma de transfer mi se pare mare, mai ales pentru un fotbalist aflat in ultimul an de contract si care e greu de crezut ca in meciurile importante va fi titular. Calitativ, corespunde nivelului de la Real Madrid” a incheiat “Maldini”.

Danilo joaca la FC Porto din 2012, dupa ce portughezii au platiti 13,5 milioane de euro celor de la Santos pentru transferul sau. Presa portugheza scrie ca Real Madrid il va aduce din vara pe Danilo pentru 30 de milioane de euro, desi fotbalistul intra in ultimul an de contract. Transferul sau nu este inca parafat, in special din pricina comisioanelor pe care agentii sai le cer. Exista informatii conform carora, Eduardo Uram, impresarul lui Danilo ar urma sa incaseze 4 milioane de euro la acest transfer, informatie neconfirmata insa pentru moment.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap