Karim Benzema prezent la derby!

Atacantul central și principala referință ofensivă a echipei noastre a revenit la antrenament astăzi și pare să fie apt pentru meciul de duminică! Senzațiile se pare că sunt bune pe moment, el antrenându-se la același ritm cu colegii săi, antrenamentul de mâine urmând să decidă dacă va fi convocat sau nu.

Cu toate acestea, prezența lui în echipă din primul minut este sub semnul întrebării. Proaspăt revenit după 2 săptămâni, Karim nu este la forma fizică necesară unui meci cu o asemenea încărcătură, în fața unei defensive dure ca cea a lui Atletico Madrid și se presupune că va începe meciul pe bancă, urmând să intre în funcție de rezultat.

După această experiență tristă cu accidentările și lipsa de goluri aproape cronică la echipa noastră, se crede că în vară vom avea măcar un transfer, dacă nu 2, pe pozițiile ofensive, un golgeter care să asigure măcar 25 – 30 de goluri pe sezon cât și o extremă care să poată face diferența într-un meci echilibrat și care să fie capabilă să desfacă o apărare pe două linii, stil de joc contra căruia am avut mari probleme în ultimele 2 sezoane.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap