Leganes vine pe Santiago Bernabeu fara 6 jucatori. Meciul se joaca miercuri de la 22:30

Real Madrid - Leganes

Cotidianul AS scrie ca adversara Realului din optimile de finala ale Copei del Rey, nu va conta pe 6 jucatori pentru mansa tur.

Rolan si Raul Garcia erau absente mai vechi, la care se adauga doi fotbalisti foarte importanti, Santos si Szymanowski, ambii accidentati pentru mai mult timp.

Nu vor juca nici Andrei Lunin, portarul imprumutat de Real Madrid pe Butarque, dar nici Oscar Rodriguez, un alt fotbalist cedat de gruparea blanco la Leganes.

Santiago Solari l-a pierdut si el ieri pe Toni Kroos care a devenit indisponibil pentru trei saptamani. Este apt de joc insa proaspatul transfer, Brahim Diaz: “Nu stiu daca va juca, depinde de mai multe lucruri. Important este ca el e fericit ca se afla alaturi de noi” a explicat antrenorul blanco.

“Competitia este importanta si trebuie sa o tratam cu maxima atentie, in special in primele minute ale meciului, cand trebuie sa fim mult mai agresivi ca pana acum. Nu ne gandim la celelalte competitii momentan, tot ceea ce conteaza este meciul tur cu Leganes” a mai spus Santiago Solari.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap