Legendarul Paco Buyo analizeaza transferul lui Keylor Navas: “Este bun, dar trebuie sa faca fata presiunii de la Madrid”

Paco Buyo, Real Madrid

Unul dintre cei mai mari portari din istoria Realului, Paco Buyo, a comentat pentru La Nacion transferul lui Keylor Navas la Real Madrid precum si sansele acestuia de a apara in Capitala Spaniei. Legenda blanco are incredere in portarul costarican: “Este un transfer care poate ajuta Real Madrid, cu toate ca in lot deja exista doi portari de calibru precum Iker Casillas si Diego Lopez. Cred ca Navas este un pariu, nu se stie inca daca Lopez va continua, dar si daca ramane, Keylor este o concurenta serioasa pentru oricare dintre cei doi portari din lot.” a spus Buyo.

Rugat sa-l descrie pe Keylor Navas, fostul mare portar madrilen a declarat: “A facut un sezon minunat la Levante si a fost determinant la Cupa Mondiala din Brazilia. Este un portar talentat, care a demonstrat ca poate fi decisiv. Mi se pare un portar de linia portii, excelent la capitolul reflexe, dar fara talie. Cu toate acestea compenseaza prin mobilitate, plasament si inteligenta. Trebuie sa-l vad la lucru, pentru ca Real Madrid iti impune o altfel de presiune decat Levante sau nationala costaricana. Nu doar publicul impune aceasta presiune ci identitatea clubului, presa, excelenta acesti club, nu-i va fi usor” a continuat Paco.

Acesta considera ca un mare portar care ajunge la Real Madrid este insa obligat sa faca fata presiunii: “Exigenta numarul 1 la Real Madrid este ca atunci cand transfera un portar acesta trebuie sa fie foarte bun, mereu pregatit si mereu concentrat pentru a se lupta cu orice circumstante ocazionale. Indiferent de moment, trebuie sa fie gata sa demonstreze ca e cel mai bun din lume si nu doar pentru ca este un portar de calitate ci pentru ca Real Madrid te obliga sa fi cel mai bun portar din lume” a concluzionat Buyo.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap