L’Equipe: Real Madrid a refuzat 40 de milioane de euro de la Monaco pentru Di Maria

Cotidianul L’Equipe anunţa ca Real Madrid a refuzat o ofertă de 40 de milioane de euro pentru Angel di Maria. Conform celebrului cotidian francez, un eventual transfer al lui Di Maria de la Real Madrid îi va costa pe potenţialii doritori mai bine de 50 de milioane de euro.

AŞ Monaco este echipa care a oferit 40 de milioane de euro pentru fotbalistul argentinian, autor a 26 de pase decisive în sezonul recent încheiat. Aceeaşi sursă precizează că Angel di Maria este urmărit şi de Juventus Torino sau Manchester City. Ultima echipa intrată în cursa pentru achiziţionarea lui Di Maria este Manchester United, o mai veche pretendenta a jucătorului sud-american.”Real Madrid nu vrea să renunţe la fotbalistul sau pentru o sumă mai mică de 50 de milioane de euro”, anunţa sursa citată, argentinianul fiind unul dintre jucătorii preferaţi ai antrenorului Carlo Ancelotti.

United se apropie se pare de pretenţiile financiare ale Madridului în cazul Di Maria şi este pregătită să ofere un salariu stagional de 7 milioane de euro jucătorului. L’Equipe precizează de asemenea că intenţia jucătorului argentinian este aceea de a rămâne pe Santiago Bernabeu.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap