Lucas Silva va fi imprumutat de Real Madrid

Mijlocasul brazilian, Lucas Silva se va desparti in aceasta vara de Real Madrid. Sud americanul adus iarna trecuta pentru 16 milioane de euro pare sa nu intre in planurile lui Rafael Benitez, cel putin pentru moment. Revenirea lui Casemiro il indeparteaza pe Lucas de prima echipa a Madridului, iar mijlocasul va fi imprumutat in aceasta vara de Real catre o alta echipa.

Situatia brazilianului este in aer in acest moment, intrucat Benitez a cerut timp sa-l vada la lucru, dar sunt sanse mici ca Lucas sa ramana la Real Madrid. Lucas a evoloat 436 de minute in sezonul trecut, dintre care in trei meciuri a inceput ca titular. Pentru Silva exista interes din Portugalia din partea echipelor FC Porto si Sporting Lisabona, insa brazilianul pare interesant si pentru alte doua echipe din Spania, macar una dintre ele echipa de Europa League.

Real Madrid are in acest moment patru extracomunitari in lot: Lucas, James Rodriguez, Danilo si Casemiro, astfel ca Lucas cel mai probabil va micsora legiunea extracomunitarilor, urmand a fi imprumutat pentru cel putin un sezon.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap