MARCA: Iker Casillas a ales sa ramana la Real Madrid

“Daca vrei sa ramani la noi, ramai! Contam pe tine in sezonul care vine, insa vom aduce un portar”. Asta i-ar fi spus ieri, Directorul General, Jose Angel Sanchez, capitanului Iker Casillas in cadrul unei intalniri private, anunta cotidianul MARCA. Practic, intre cele doua parti s-a stabilit un pact bazat pe respect, in care Casillas este omul care va decide in privinta viitorului sau. Clubul i-a intins o mana lui Casillas, iar capitanul a acceptat-o.

Iker este dispus sa ramana si in sezonul viitor la Real Madrid. A spus-o si in public si in cercuri restranse. Sosirea lui De Gea ii ingreuneaza insa viata portarului legenda de pe Bernabeu, intrucat intre transferul lui Navas de anul trecut si posibilul transfer al lui De Gea este o mare diferenta: actualul portar de la United, vine ca portar titular pe Bernabeu! Dupa intalnirea de ieri insa, Casillas pare sa fi acceptat acest lucru si totodata acest statut. Mai mult, sustine sursa anuntata, chiar si Casillas il considera pe De Gea, urmasul sau natural la Real Madrid. San Iker mai are un contract valabil pentru doua sezoane cu gruparea blanco, un contract pe care este dispus sa-l duca la bun sfarsit, pentru ca apoi sa incerce o noua experienta in afara Europei, anunta acelasi cotidian Marca.

Acest context il dezavantajeaza insa pe Keylor Navas, costa ricanul care se vede nevoit probabil sa paraseasca Real Madrid dupa numai un sezon in care nu a reusit sa se impuna in fata lui Casillas.

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap