Marco Asensio confirma: “Am semnat cu Real Madrid!”

Tanarul Marco Asensio a confirmat ca va juca la Real Madrid. Intr-o interventie pentru Cadena SER, Marco a confirmat ca s-a inteles cu campioana Europei si ca va evolua in urmatoarele cinci sezoane pe Santiago Bernabeu: “La acest club orice se poate intampla, dar am decis sa merg la Real Madrid cu inima deschisa. Sunt foarte fericit, este o mandrie pentru mine ca astfel de cluburi foarte mari se intereseaza de mine, iar Real Madrid este clubul cel mai mare. Acordul este valabil pentru cinci sezoane si imi doresc sa ma bucur de aceasta perioada la maxim” a marturisit Asensio.

Pustiul minune al Mallorcai a trezit atat interesul Barcelonei cat si interesul englezilor de la Arsenal, dar in cele din urma a ales Real Madrid, club care a platit 3,5 milioane de euro pentru transferul sau. Presa spaniola sustine ca un rol foarte important in alegerea lui Asensio, l-a jucat tenismenul Rafael Nadal, un mare fan blanco originar din Insulele Baleare.

Asensio are 18 ani si joaca la Mallorca din 2013 cand a fost promovat la prima echipa de Jose Luis Oltra. International sub 19 ani al Spaniei, extrema nascuta la Palma de Mallorca a debutat in 2014 in nationala de tineret pregatita de Luis de la Fuente, pentru care in primele doua meciuri a marcat de trei ori.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap