Marco Verratti pune conditii pentru a ramane la Paris Saint Germain

Marco Verratti intinde la maxim coarda in ceea ce priveste relatia sa cu Paris Saint Germain. Unul dintre obiectivele lui Carlo Ancelotti pentru sezonul viitor, italianul a pus cateva conditii dure prin agentul sau, Donato di Campli in ceea ce priveste viitorul sau in Capitala Frantei.

Verratti, pentru care Gazzetta dello Sport sustine ca Real Madrid a oferit deja 40 de milioane de euro a cerut se pare clubului francez marirea contractului sau actual. Donato de Campli, impresarul sau si Olivier Letang, Directorul Sportiv al clubului parizian au avut ieri o prima runda de negocieri in urma careia oficialul francez a “iesit negru de suparare” anunta Le Parisien.

In acest moment italianul castiga 1.8 milioane de euro per sezon si a cerut conform informatiilor din presa franceza un salariu aproape triplu pentru a-si prelungi sederea la Paris. In plus, agentul sau a cerut lamuriri in privinta viitorului fotbalistului sau in Franta, dupa ce PSG l-a transferat pe Yohan Cabaye si va incerca pistele Yaya Toure si Paul Pogba. Conform informatiilor noastre, in acest moment, Marco Verratti nu se afla pe lista jucatorilor de care Paris Saint Germain vrea sa se desparta, insa nemultumirea italianului precum si pretentiile sale exagerate (in opinia parizienilor) conduc catre ideea ca Verratti vrea sa paraseasca Franta. Bayern Munchen si Real Madrid sunt cele mai interesate echipe de transferul talentatului mijlocas italian.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap