Marcos Llorente se gandeste sa plece in iarna de la Real Madrid

Marcos Llorente a bifat doar 6 meciuri in acest sezon si n-a mai evoluat de la intalnirea cu UD Las Palmas. Canteranul nu pare sa intre in planurile lui Zinedine Zidane, care, in cel mai bun caz, il pastreaza drept alternativa pentru o nedorita accidentare a lui Casemiro, titularul incontestabil in viziunea antrenorului francez al postului de mijlocas defensiv. Pentru Llorente, lupta pentru titularizare devine cu mult mai dificila in aceasta perioada, intrucat croatul Mateo Kovacic s-a recuperat complet si va putea juca in urmatoarele meciuri, poate chiar in aceasta seara cu Fuenlabrada in Cupa. Intre Zidane si Llorente relatiile nu par sa fie tocmai bune. Este foarte important de precizat ca Marcos, cel considerat unul dintre cei mai importanti jucatori ai generatiei sale, nu era un titular indiscutabil in echipa lui Zidane de la Castilla. In sezonul 2014-2015, cu Zizou antrenor, Marcos a evoluat doar 1637 de minute, adica in 19 partide ca titular, in jumatate dintre ele fiind inlocuit. In acest sezon, Llorente a bifat 300 de minute, 210 in campionat si alte 90 in Copa del Rey. Prin comparatie, Casemiro a bifat 1518 minute, adica de cinci ori mai mult, fara ca Mateo Kovacic sa fie apt de la inceputul sezonului in tot acest timp. Sansele ca Llorente sa mai ramana la Real Madrid sunt in acest context mici. Impresarul fotbalistului a cerut deja clubului sa dea unda verde negocierilor de imprumut pana la finalul sezonului. Marcos e dorit de Valencia si Malaga si ar accepta sa joace pana in vara la una dintre aceste echipe. Din ce in ce mai multe informatii care vin din Spania sustin ca Simeone n-a renuntat la achizitionarea sa si ca va incerca sa-l aduca din sezonul viitor la Atletico Madrid. Va fi mult mai greu, pentru ca in septembrie, Marcos si-a prelungit intelegerea cu gruparea merengue si este foarte apreciat de oficialii de pe Santiago Bernabeu.

Marcos Llorente a bifat doar 6 meciuri in acest sezon si n-a mai evoluat de la intalnirea cu UD Las Palmas. Canteranul nu pare sa intre in planurile lui Zinedine Zidane, care, in cel mai bun caz, il pastreaza drept alternativa pentru o nedorita accidentare a lui Casemiro, titularul incontestabil in viziunea antrenorului francez al postului de mijlocas defensiv.

Pentru Llorente, lupta pentru titularizare devine cu mult mai dificila in aceasta perioada, intrucat croatul Mateo Kovacic s-a recuperat complet si va putea juca in urmatoarele meciuri, poate chiar in aceasta seara cu Fuenlabrada in Cupa.

Intre Zidane si Llorente relatiile nu par sa fie tocmai bune. Este foarte important de precizat ca Marcos, cel considerat unul dintre cei mai importanti jucatori ai generatiei sale, nu era un titular indiscutabil in echipa lui Zidane de la Castilla. In sezonul 2014-2015, cu Zizou antrenor, Marcos a evoluat doar 1637 de minute, adica in 19 partide ca titular, in jumatate dintre ele fiind inlocuit. In acest sezon, Llorente a bifat 300 de minute, 210 in campionat si alte 90 in Copa del Rey. Prin comparatie, Casemiro a bifat 1518 minute, adica de cinci ori mai mult, fara ca Mateo Kovacic sa fie apt de la inceputul sezonului in tot acest timp.

Sansele ca Llorente sa mai ramana la Real Madrid sunt in acest context mici. Impresarul fotbalistului a cerut deja clubului sa dea unda verde negocierilor de imprumut pana la finalul sezonului. Marcos e dorit de Valencia si Malaga si ar accepta sa joace pana in vara la una dintre aceste echipe. Din ce in ce mai multe informatii care vin din Spania sustin ca Simeone n-a renuntat la achizitionarea sa si ca va incerca sa-l aduca din sezonul viitor la Atletico Madrid. Va fi mult mai greu, pentru ca in septembrie, Marcos si-a prelungit intelegerea cu gruparea merengue si este foarte apreciat de oficialii de pe Santiago Bernabeu.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap